رئیس مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه خبر داد: استقرار ۱۵۹ واحد فناور و ۱۰ شرکت دانش بنیان در  مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی

 | تاریخ ارسال: 1401/8/2 - 09:32 | 
رئیس مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی از استقرار ۱۵۹ واحد فناور و ۱۰ شرکت دانش بنیان در این مرکز خبر داد.
نعمت هدایت ۲ آبان در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه گفت: مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۸۶ به عنوان اولین مرکز رشد استان با هدف ایجاد بستر مناسب برای واحدهای فناور و کسب و کارهای نو شروع به فعالیت کرد.
وی به حمایت از کسب و کارهای نو در این مرکز اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۱۵۹ واحد فناور در مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی مستقر هستند که اکثر واحدها خلاق بوده و در حال طی مسیر برای تبدیل شدن به دانش بنیان هستند.
هدایت با بیان اینکه از ۵۹ شرکت دانش بنیان مستقر در استان اردبیل، ۱۰ شرکت در مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی مستقر هستند، تصریح کرد: اکثر ۴۹ شرکت دیگر نیز در مجموعه مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناور دانشگاه محقق اردبیلی رشد یافته اند.
رئیس مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی اضافه کرد: بر اساس آئین نامه های موجود، شرکت های دانش بنیان به مدت ۳ سال و در شرایط خاص حداکثر تا ۵ سال می توانند از خدمات مراکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری بهره مند شوند و زمانیکه به مرحله تجاری سازی می رسند به بازار معرفی می شوند.
وی تاکید کرد: تلاش دانشگاه محقق اردبیلی بر این بوده تا همواره حلقه بین صنعت و دانشگاه را از طریق مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری ایجاد کند.
هدایت ارتقای جایگاه مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی را هدف اصلی این مرکز عنوان کرد و گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته و حمایت های سرپرست دانشگاه، پردیس علم و فناوری این دانشگاه ایجاد خواهد شد و نهایتا شاهد تاسیس برج فناوری در استان اردبیل باشیم.
رئیس مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی گفت: بعد از تاسیس مرکز رشد و مشاهده موفقیت های واحدهای فناور، تصمیم دانشگاه بر آن شد تا مرکز نوآوری نیز در کنار مرکز رشد تاسیس شود.
وی با بیان اینکه دانشگاه دارای دو رسالت اصلی آموزش و پژوهش است، افزود: با این وجود دانشجویی که فارغ التحصیل می شود ممکن است از مهارت کافی برای ورود به بازار کار برخوردار نباشد. در همین راستا دانشگاه برای پر کردن این خلا حلقه سوم را با تاسیس مرکز نوآوری به منظور تربیت دانشجویان خلاق و دارای نوآوری ایجاد کرد.
هدایت با بیان اینکه دانشجویان بر اساس آموزش و پژوهش انجام یافته، ایده های خود را در مرکز نوآوری بیان می کنند، اضافه کرد: همچنین مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی در زمینه های برگزاری استارتاپ و رویدادهای فناورانه مختلف، اختصاص دفتر و میز کار اختصاصی، حضور در نمایشگاه های ملی و بین المللی به صورت رایگان در خدمت دانشجویان خلاق، واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان است.
رئیس مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی حل مسائل و مشکلات اقتصادی کشور را در گرو اعتماد به جوانان و حمایت از آنان دانست و افزود: در همین راستا مراکز رشد در دانشگاه ها ایجاد شده و این مراکز تجهیزات موجود در دانشگاه را نیز در اختیار فناوران قرار می دهد.
پایان خبر


CAPTCHA
دفعات مشاهده: 451 بار   |   دفعات چاپ: 58 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر