زندگی نامه سردار شهید شعبانعلی عفیفه

AWT IMAGE

شهید عفیفه 

AWT IMAGE

دانشجوی رشته کشاورزی

نام و نام خانوادگیشعبانعلی عفیفهنام پدرغلاممحل تولدلار - شیراز
شماره شناسنامهتاریخ تولد1337محل اعزام
نوع عضویت-نحوه شهادتانفجار اتومبیلمحل شهادتکربلای ۸
تاریخ شهادت1361/1/18پایگاه خدمتی-مزار شهید-

شهید عفیفه در سال 1337 در شهر لار شیراز چشم به جهان گشود. نام پدر ایشان غلام و نام مادر ایشان ماه یبنی درخشانیان هست و یک خواهر هم دارند. شهید عفیفه دوران ابتدایی را با نمرات عالی در مدرسه مجتهدی به اتمام رساندند و دوران راهنمایی را در مدرسه رازی و دوران دبیرستان را در مدرسه صحبت لاری که نام یکی از شاعران لار هست با موفقیت به اتمام رساندند.

در دوران پهلوی به مخالفت با این رژیم برخاستند و در تظاهرات­ها به صورت کاملاً فعال شرکت کردند و حتی در زمان پیروزی انقلاب اسلامی جزو کمیته انقلاب اسلامی شهر لار به مردم شریف این خطه خدمات ارزنده­ای ارائه دادند.

بخاطر علاقه­ای که به سالار شهیدان داشتند و صدای خوب و دلنشینی که خداوند عنایت کرده بود مداح و ذاکر اهل بیت شدند و ارادت خود را به اهل بیت بیش از بیش نشان دادند.

ایشان از رشته­ی امور فنی کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی قبول شدند و برای تحصیل به خطه دلاورپرور اردبیل آمدند و در عین حال برای دفاع از اسلام و تمامیت عرضی کشور به جبهه­ها اعزام شدند و به دلیل درایتی که داشتند به سمت معاون گردان علی (ع) انتخاب شدند. ایشان هنگامی که لازم می­شد به شهر لار می­آمدند و برای خدمت به مردم این خطه نهایت تلاش خود را می­کردند. حتی برای مدتها به عنوان مسئول تأسیسات شهرداری شهر لار و کمیته­ی امداد امام خمینی لار انتخاب شدند. ایشان بدلیل نیازی که در جبهه­ها احساس کردند با هماهنگی سپاه شیراز اقدام به ایجاد سپاه در شهرستان لار کردندو از بنیانگذاران سپاه در این منطقه بودند. ایشان بدلیل رشادت­هایی که داشتند همچون آقای خود حضرت ابوالفضل­العباس یک دست خود را در راه اسلام و میهن تقدیم کردند ولی پس از بستری شدن و بهبودی این بار جان خود را به کف گرفته و دوباره عازم جبهه شدند و پس از چند سال شهامت و رشادت در عملیات کربلای 8 در تاریخ 18/1/1366 به علت انفجار اتومبیل به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و در گلزار شهدای شهر لار به یاد سپرده شدند. از دوستان این شهید آقایان فضل­ا... فولادی- ابراهیم اخلاقی و مهدی مقدسی و از فرماندهان ایشان حاج حسین نوروزی را می­توان یاد کرد. روحش شاد

  آدرس : لار شیراز – خیابان سعدی – کوچه ابوذر



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 11505 بار   |   دفعات چاپ: 1266 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 158 بار   |   0 نظر