| تاریخ ارسال: 1400/11/16 - 14:12 |
با انعقاد تفاهمنامهای، دانشگاه محقق اردبیلی و مجتمع صنعتی گوشت اردبیل همکاری علمی و پژوهشی خواهند داشت.
به گزارش روابطعمومی دانشگاه، دکتر داود سیفزاده معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری میان دانشگاه محقق اردبیلی و مجتمع صنعتی گوشت اردبیل گفت: دانشگاه محقق اردبیلی در حوزههای تخصصی آماده همکاری با این مجتمع است و امکانات و پتانسیلهای خود را برای همکاری علمی و پژوهشی به کار خواهد گرفت.
میرطاهر موسوی مدیرعامل مجتمع صنعتی گوشت اردبیل نیز ضمن استقبال از ارتقای کمی و کیفی تعاملات با دانشگاه، بر لزوم بهرهگیری از امکانات سختافزاری و نرمافزاری طرفین در راستای افزایش راندمان و تنوع تولید، برنامهریزی برای تولید محصولات باارزش افزوده بالاتر از آلایشهای دامی تأکید کرد.
گفتنی است مجتمع مذکور با ظرفیت کشتار روزانه ۴ هزار رأس دام سبک و ۲۵۰ رأس دام سنگین در زمینی به مساحت ۵۰ هکتار و با زیربنائی در حدود ۴۵ هزار مترمربع در ۱۴ کیلومتری اردبیل احداث و با در اختیار داشتن یکی از مجهزترین مجموعههای صنعتی تولید و فرآوری گوشت بهداشتی در کشور در راستای تولید پرمصرفترین منبع پروتئینی (گوشت قرمز) گام برمیدارد.
لازم به ذکر است، باهمت مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی دانشگاه و در راستای سلسله بازدیدهای اعضای هیئتعلمی از صنایع استان، تعدادی از اعضای هیئتعلمی دانشگاه محقق اردبیلی هم از قسمتهای فعال مجتمع شامل خطوط کشتار (سبکوسنگین)، سالن بستهبندی گوشت قرمز، سالن بستهبندی، تولید سویس، کالباس و همبرگر، کارخانه تبدیل ضایعات (رندرینگ)، کارخانه یخسازی، سردخانه زیر صفر و تونلهای انجماد بازدید کردند.
میرطاهر موسوی مدیرعامل مجتمع صنعتی گوشت اردبیل نیز ضمن استقبال از ارتقای کمی و کیفی تعاملات با دانشگاه، بر لزوم بهرهگیری از امکانات سختافزاری و نرمافزاری طرفین در راستای افزایش راندمان و تنوع تولید، برنامهریزی برای تولید محصولات باارزش افزوده بالاتر از آلایشهای دامی تأکید کرد.
گفتنی است مجتمع مذکور با ظرفیت کشتار روزانه ۴ هزار رأس دام سبک و ۲۵۰ رأس دام سنگین در زمینی به مساحت ۵۰ هکتار و با زیربنائی در حدود ۴۵ هزار مترمربع در ۱۴ کیلومتری اردبیل احداث و با در اختیار داشتن یکی از مجهزترین مجموعههای صنعتی تولید و فرآوری گوشت بهداشتی در کشور در راستای تولید پرمصرفترین منبع پروتئینی (گوشت قرمز) گام برمیدارد.
لازم به ذکر است، باهمت مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی دانشگاه و در راستای سلسله بازدیدهای اعضای هیئتعلمی از صنایع استان، تعدادی از اعضای هیئتعلمی دانشگاه محقق اردبیلی هم از قسمتهای فعال مجتمع شامل خطوط کشتار (سبکوسنگین)، سالن بستهبندی گوشت قرمز، سالن بستهبندی، تولید سویس، کالباس و همبرگر، کارخانه تبدیل ضایعات (رندرینگ)، کارخانه یخسازی، سردخانه زیر صفر و تونلهای انجماد بازدید کردند.
دفعات مشاهده: 696 بار |
دفعات چاپ: 106 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر