جلسه تربیتی حلقه های صالحین در مورخ 10/5/91 ساعت 14 با حضور میهمان گرانقدر آقای دکتر ابراهیمی و اکثریت اعضا در محل اتاق نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تشکیل گردید. در ابتدای جلسه آقای فنی اصل ضمن تقدیر و تشکر از حضور میهمان گرانقدر و اعضای شورا آرزوی توفیقات بیشتر الهی و قبولی طاعات حاضرین را از بارگاه حضرت حق خواستار شدند. سپس حاج آقا علی نسب مطالب جلسه قبل را جمع بندی نموده و رشته کلام را در اختیار آقای دکتر ابراهیمی قرار دادند.
ایشان مطالبی را مورد مسایل روز و آشنایی با آن و نقاط کلیدی این مسایل اشاره فرمودند:
سیاستمداران غربی اعلام می دارند« اگر مسلمانان نماز بخوانند و برای ما خطری نداشته باشد بگذارید نماز بگذارند و پیشانیشان همانند زانوی شتر پینه ببندد ولی اگر خطری برای ما داشته باشد مأذنه های مسجد را خراب کنید که نام مقدس حضرت محمد(ص) از آنجا شنیده می شود»
با دقت در این امر متوجه می شویم که فقط نماز خواند خالی ارزشی نداشته و باید در صحنه ها نیز حضور داشته باشیم و به مسایل پیرامون خود بی اعتنا نباشیم.
ما به شدت در محاصره روحی و روانی هستیم و باید طوری تصور کنیم که دشمن در پشت درهای دانشگاه است و نمی توانیم ادعا کنیم که ما فقط درس می خوانیم و یا درس می دهیم و کاری با سیاست نداریم بلکه باید نه تنها در محیط دانشگاه در محیط خانواده نیز فرهنگ سازی داشته باشیم و بی اعتنا به مسایل روز نباشیم و از منویات مقام عظمای ولایت که با آن همه دغدغه ها و فشارهای روحی و روانی خود بیانیه ها و سخنان نغزی را در برخورد با هر بحرانی اعلام میدارند استفاده نموده و به گوش جان بشنویم.
ما در این مسایل روز به غیر از محاصره اقتصادی با یک خیانت درونی مواجه هستیم. همه ما می دانیم که همه کشورهای اروپایی، عربی و ... با امریکا رابطه دوستانه دارند پس چطور شده است که نه تنها مشکلات آنها حل نشده بلکه هر روز شاهد راهپییمایی اعتراض آمیز در آنها هستیم. برداشت اصلی که در خصوص بحث اقتصادی از منویات مقام عظمای ولایت بایستی درک کنیم این است که ما باید در مصرف خود صرفه جویی داشته باشیم و باید تلاش خود را برای رسیدن به اهداف عالی بیشتر نماییم و با استفاده از فرمایشات آن حضرت که همیشه راهکارهای مناسبی را برای ما ارائه نموده اند در پیشبرد اهداف عالی انقلاب اسلامی کوشا باشیم.
در ادامه آقای مهندس دستور در خصوص حملات سایبری و نحوه مقابله با آن مطالبی را عنوان نمودند، ایشان عنوان کردند:
بری اینکه ما بتوانیم معنا و مفهوم حملات سایبری را درک نماییم باید تعریف کلی از آن داشته باشیم
حملات سایبری به عملیاتی اتلاق می شود که شخص حقیقی یا حقوقی برای استفاده خود اقدام به جمع آوری اطلاعات می نماید و در زمان مناسب از آن برای سود خود استفاده می نماید. یکی از این موارد می تواند شبکه های اجتماعی مانند Facebook باشد که با شناسایی افراد و در معرض مسابقه قراردادن آنها اقدام به جمع اوری اطلاعات فردی و یا سایر موارد می نماید.
نرم افزار جاسوسی برای اولین بار در سال 1995 در سیستم رایانه ای انتشار یافت که اکثر این نرم افزارها بدون اطلاع کاربر بر روی سیستم نصب شده و اطلاعات را مورد سرقت قرار می دهد و اکثرا آثار مخربی ندارند و به همبن علت قابل شناسایی نیستند. به همین علت در جستجوی اینترنتی خود باید دقت کافی را داشته باشیم اکثر این نرم افزارها در قسمت تبلیغات قرار گرفته و باز کردن آن در سیستم قربانی نصب می گردد.
نمونه این نرم افزارهای مخرب ویروس مشهور استاکس نت (STUXNET) می باشد که این ویروس برای نیروگاه اتمی بوشهر طراحی شده بود و موجب تخریب عملکرد سیستم های اتمی بوشهر می شد این ویروس توسط امریکا و اسرائیل طراحی شده بود.
راه کارهای مناسب برای جلوگیری از ورود نرم افزارهای جاسوسی
1) به صورت دوره ای سیستم ها مورد بازید قرار گرفته و نرم افزارهای ضد ویروس به روز رسانی شود
2) گذاشتن رمز عبور برای تمامی اطلاعات شخصی و سایر اطلاعات موجود در سیستم
3) استفاده از پروکسی و درگاه محافظت شده در سیستم و شبکه داخلی
4) عدم استفاده از نرم افزارهای ناشناس
در انتها جلسه با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد خاتمه یافت.