دانشگاه محقق اردبیلی در چهل سالگی
همایش های دانشکده
ورود به سایت

گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۱۳ - 10:25 | 
اصول تغذیه ورزشی
مترجمان: بهرام فتحی آچاچلویی، دکتر معرفت سیاه کوهیان
سال چاپ: 1387
شابک: 2-1-90321-600-978
تکنولوژی تولید روغن های خوراکی
تالیف: دکتر کاظم علیرضا لو، دکتر بهرام فتحی آچاچلویی
سال چاپ: 1395
شابک: 4-65-7624-600-978

دفعات مشاهده: 43 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر