دانشگاه محقق اردبیلی در چهل سالگی
همایش های دانشکده
ورود به سایت

معرفی

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۱۶ - 11:15 | 
معرفی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی
لزوم استفاده بهینه از منابع غذایی موجود، تامین غذای سالم و منابع جدید غذایی، حفظ ارزش­های غذایی و بهبود کیفیت محصولات و به کارگیری روش­های نوین فرآوری، بسته­بندی، نگه­داری و جلوگیری از ضایعات بی­رویه محصولات کشاورزی، و ... از جمله مواردی هستند که نیاز به متخصصین علوم و مهندسی صنایع غذایی را می­نمایاند. از طرف دیگر، وجود رابطه مستقیم رشته علوم و صنایع غذایی با سلامت مردم و توجه خاص دولت و مردم به کمیت و کیفیت غذایی جامعه و ایجاد کارخانجات جدید صنایع غذایی و ، همگی دلایل بارز اهمیت این رشته تحصیلی می­باشد.
رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی با هدف تربیت نیروهای متخصص در زمینه های فرآوری مواد غذایی، کنترل کیفیت، کمک به طراحی و بهینه­سازی خطوط تولید در کارخانه­های صنایع غذایی، هدایت، نظارت و مسوولیت فنی واحدهای تولید فرآورده­های مختلف غذایی ایجاد شده است.  نقش این متخصصان در جلوگیری از اتلاف سرمایه‌های ملی و کاهش ضایعات کشاورزی از طریق تبدیل آنها به فرآورده­های غذایی مطلوب و مورد تأیید استانداردهای جهانی و ارزآوری از طریق صادرات این محصولات حائز اهمیت می­باشد.
گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی یکی از گروه های نوپا در دانشگاه محقق اردبیلی بوده و مجوز تاسیس این رشته در مقطع کارشناسی در سال 1394 از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اخذ شده است. اولین گروه از فارغ التحصیلان این رشته در سال 1398 وارد بازار کار شده­اند. خوشبختانه مجوز کارشناسی ارشد در گرایش تکنولوژی مواد غذایی نیز در سال 1398 اخذ و از همان سال پذیرش دانشجو شروع شده است. علی­رغم نوپا بودن، این گروه دارای مجتمع صنایع غذایی بوده که دارای چندین آزمایشگاه از جمله آزمایشگاه میکروبیولوژی و پایلوت تولید فراورده­های لبنی می باشد که این پایلوت از طریق واگذاری به بخش خصوصی علاوه بر درآمدزایی برای دانشگاه در امور آموزش و پژوهش نیز مشارکت فعال دارد.
اعضای هیات علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی متشکل از یک نفر هیات علمی دانشیار با گرایش تکنولوژی مواد غذایی و سه نفر استادیار  در گرایشهای تکنولوژی مواد غذایی و تغذیه می­باشد.

دفعات مشاهده: 40 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر