دانشکده ادبیات و علوم انسانی

EN | AR |

برگزاری کارگاه آموزشی کاربرد نرم افزار Open Source در سنجش از دور

AWT IMAGE

*************************

به همت انجمن علمی جغرافیا و برنامه ریزی «کارگاه آموزشی کاربرد نرم افزار Open Source در سنجش از دور» در تاریخ 96/2/30 در ساعت 17 به مدت دو ساعت با تدریس آقای فرشید ستاری در تالار سید رضا حسینی برگزار گردید.

در ابتدای جلسه از تعریف سیستم اطلاعات جغرافیایی و تاریخچه‌ی آن صحبتی شد و آقای ستاری ده نرم افزار به کار برده شده در GIS را توضیح دادند. ده نرم افزار عبارت اند از{Q gis.Grass gis. whit box. Terra view.saga gis. IL wis.Dlva gis.capavare.JUmp gis....}که هر یک در تجزیه و تحلیل تصاویر و طراحی گرافیک کاربرد مربوط به خود را دارند.

و در آخر کاربرد سنجش از دور را شرح دادند و چند مثالی را عنوان کردند که از جمله (تعیین زیستگاه مناسب، انتخاب سیگنال‌ها، نشست نفت در مدیریت بحران، مشاهده‌ی آتشفشان‌های فعال، کنترل آتش سوزی جنگل‌ها و... )و جلسه با پرسش و پاسخ دانشجویان به پایان خود رسید.

AWT IMAGE

*************************

AWT IMAGE



CAPTCHA

دفعات مشاهده: 1381 بار   |   دفعات چاپ: 367 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر