معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی: 20 درصد از برنج مورد استفاده در غذاخوری دانشگاه، برنج ایرانی خواهد بود
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: 20 درصد از برنج مورد استفاده در غذاخوری دانشگاه، برنج ایرانی خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر عباس فنی اصل در تشریح برنامه های هفته خوابگاه تصریح کرد: از اردیبهشت ماه امسال استفاده از برنج ایرانی در برنامه غذایی دانشجویان گنجانده شده و در فاز اول 20 درصد از برنج مورد استفاده در غذاخوری دانشگاه، برنج ایرانی خواهد شد و در آینده این نسبت افزایش می یابد.
وی با اشاره به تشکیل ستاد گرامیداشت هفته خوابگاه های دانشجویی ادامه داد: ایجاد نشاط بیشتر در دانشجویان، ارتقای کیفی خوابگاه های دانشجویی، بهبود وضعیت تغذیهای دانشجویی و توجه به سلامت دانشجویان از اهداف مهم این ستاد است.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه افزود: هفته خوابگاه های دانشجویی از 19 لغایت 25 اردیبهشت 97 و با اجرای حدود 50 برنامه در بخشهای مختلف ورزشی، بهداشت و سلامت و تفریحی برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به ضرورت توجه به بهداشت و وضعیت کیفی خوابگاهها اضافه کرد: توزیع 500 تخته تشک طبی، تعدادی تخت و کمد در خوابگاه های دانشجویی با صرف هزینهای نزدیک به یک و نیم میلیارد ریال در این راستا انجام شده است.
فنی اصل بیان کرد: با این اقدام حدود 40 درصد از تشک های مورد استفاده در خوابگاه ها تا آخر اردیبهشت 97 از نوع تشک طبی خواهد شد.
وی ضمن اشاره به اقتصادی و بهداشتی بودن این تشک ها ادامه داد: در فاز بعدی انشاء الله همه خوابگاه ها به تشک طبی مجهز خواهند شد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه افزود: برگزاری مسابقات بازیهای محلی به مناسبت هفته خوابگاه ها در 10 رشته ورزشی، برگزاری کارگاه های مختلف مشاوره دانشجویی در خوابگاه ها برای دانشجویان، برگزاری کارگاه شیوه تعامل با دانشجویان برای کارکنان اداره امور خوابگاه ها، ویزیت رایگان دانشجویان، برپایی غرفه سلامت، انتخاب اتاق نمونه بهداشتی، برگزاری مسابقه طبخ غذای محلی، بازدید از بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی و موزه مردم شناسی، بازدید از خوابگاه های دانشجویی و برگزاری جشن بزرگ هفته خوابگاه های دانشجویی از جمله برنامه های هفته خوابگاه در این دانشگاه است.
دفعات مشاهده: 1427 بار |
دفعات چاپ: 290 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر