روابط عمومی

EN | AR |

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی: 20 درصد از برنج مورد استفاده در غذاخوری دانشگاه، برنج ایرانی خواهد بود

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: 20 درصد از برنج مورد استفاده در غذاخوری دانشگاه، برنج ایرانی خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر عباس فنی اصل در تشریح برنامه های هفته خوابگاه تصریح کرد: از اردیبهشت ماه امسال استفاده از برنج ایرانی در برنامه غذایی دانشجویان گنجانده شده و در فاز اول 20 درصد از برنج مورد استفاده در غذاخوری دانشگاه، برنج ایرانی خواهد شد و در آینده این نسبت افزایش می یابد.  
وی با اشاره به تشکیل ستاد گرامیداشت هفته خوابگاه ­های دانشجویی ادامه داد: ایجاد نشاط بیشتر در دانشجویان، ارتقای کیفی خوابگاه ­های دانشجویی، بهبود وضعیت تغذیه­ای دانشجویی و توجه به سلامت دانشجویان از اهداف مهم این ستاد است.
 معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه افزود: هفته خوابگاه­ های دانشجویی از 19 لغایت 25 اردیبهشت 97 و با اجرای حدود 50 برنامه در بخش­های مختلف ورزشی، بهداشت و سلامت و تفریحی برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به ضرورت توجه به بهداشت و وضعیت کیفی خوابگاه­ها اضافه کرد: توزیع 500 تخته تشک طبی، تعدادی تخت و کمد در خوابگاه­ های دانشجویی با صرف هزینه­ای نزدیک به یک و نیم میلیارد ریال در این راستا انجام شده است.
فنی اصل بیان کرد: با این اقدام حدود 40 درصد از تشک­ های مورد استفاده در خوابگاه­ ها تا آخر اردیبهشت 97  از نوع تشک طبی خواهد شد.
 وی ضمن اشاره به اقتصادی و بهداشتی بودن این تشک ­ها ادامه داد: در فاز بعدی انشا­ء الله همه خوابگاه­ ها به تشک طبی مجهز خواهند شد. 
  معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه افزود: برگزاری مسابقات بازی­های محلی به مناسبت هفته خوابگاه­ ها در 10 رشته ورزشی، برگزاری کارگاه­ های مختلف مشاوره دانشجویی در خوابگاه­ ها برای دانشجویان، برگزاری کارگاه شیوه تعامل با دانشجویان برای کارکنان اداره امور خوابگاه­ ها، ویزیت رایگان دانشجویان، برپایی غرفه سلامت، انتخاب اتاق نمونه بهداشتی، برگزاری مسابقه طبخ غذای محلی، بازدید از بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی و موزه مردم شناسی، بازدید از خوابگاه­ های دانشجویی و برگزاری جشن بزرگ هفته خوابگاه­ های دانشجویی از جمله برنامه های هفته خوابگاه در این دانشگاه است.



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 1428 بار   |   دفعات چاپ: 290 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر