معاونت فرهنگی و اجتماعی

EN | AR | AZ |

اعضای جدید شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه محقق اردبیلی معرفی شدند

طی احکامی جداگانه از سوی دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل و رئیس دانشگاه محقق اردبیلی، اعضای جدید شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه محقق اردبیلی منصوب و معرفی شدند.


دکتر اسماعیل چمنی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی ۱۶ دی در مراسم اعطای احکام اعضای جدید شورای امر به معروف و نهی از منکر این دانشگاه ضمن تسلیت حادثه تروریسی کرمان و شهادت شماری از هموطنان ایران اسلامی، گفت: طی ۱.۵ سال گذشته ۹۰ میلیارد ریال در حوزه فرهنگی دانشگاه محقق اردبیلی هزینه شده است؛ البته این هزینه به نوعی سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود.
وی با اشاره به فعالیت‌های دانشگاه و تشکل‌ها و انجمن‌های دانشجویی در حوزه عفاف و حجاب، افزود: در همین خصوص برنامه‌های متنوعی با حضور میهمانان داخلی و خارجی در سطح دانشگاه برگزار شده است.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به تحصیل حدود ۱۵ هزار دانشجوی داخلی و خارجی در این دانشگاه، تصریح کرد: دانشجویان خارجی پتانسیل بزرگی برای استان هستند و می‌توانند سفیران فرهنگی ما در کشور خود باشند.
وی با بیان اینکه منشور اخلاقی ویژه دانشگاه‌های استان تهیه و در اختیار دانشجویان قرار داده شده است، ادامه داد: در این خصوص بحث جهاد تبیین مدنظر مقام معظم رهبری نیز باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
رئیس دانشگاه معین استان اردبیل با تاکید بر اینکه تلاش می‌کنیم در میان نسل جدید جوان و دانشجویان روشنگری‌های لازم را داشته باشیم، خاطرنشان کرد: به عنوان سربازان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کمک کنیم تا همه هموطنان در جهت اعتلای کشور تلاش کنند و شرمنده شهدا، جانبازان و ایثارگران نباشیم.
حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا مصلح‌نیا مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه روح ایمان در قالب امر به معروف و نهی از منکر است، گفت: روح امر به معروف و نهی از منکر دغدغه‌مندی است.
وی تاکید کرد: مجموعه دانشگاه محقق اردبیلی دغدغه‌مند بوده و در حد توان در خدمت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابراهیم میرعباس‌زاده دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل با بیان اینکه تبیین فعالیت‌های ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر جزو اولویت‌های ما است، گفت: در حال حاضر ۱۸ عرصه تخصصی در ستاد تعیین شده و در راستای آنها فعالیت می‌کنیم.
وی دانشگاه را یک محیط جریان‌ساز و محتواساز دانست و افزود: ضروری است کرسی‌های آزاداندیشی و همایش‌های علمی در این خصوص برگزار شود.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل با بیان اینکه جای خالی بحث‌های علمی در جامعه مشهود است، تصریح کرد: یکی از اهداف تشکیل این ستاد جلوگیری از ناعدالتی و تبعیض است.
دکتر عباس فنی اصل معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه قبل از آغاز سالتحصیلی با برگزاری جلسات متعدد منشور واحدی برای دانشگاه‌‌های استان تهیه شد، افزود: بعد از آغاز سالتحصیلی نیز برنامه‌های متنوعی در خصوص تحقق اهداف شورای امر به معروف و نهی از منکر اجرا شده است.
وی همچنین به برگزاری حلقه‌های صالحین، نصب استندها و پیام‌های آگاه‌سازی، هماهنگی با مسئولان حراست و خوابگاه‌های دانشجویی و برگزاری مسابقات مختلف در حوزه‌های قرآن و عترت و حجاب و عفاف اشاره کرد.
دکتر اسماعیل گلی معاون دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی به ضرورت تغییر رویکرد و نگاه در حوزه امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد و افزود: برگزاری مسابقات متعدد ورزشی در راستای امر به معروف و نهی از منکر همواره در دانشگاه محقق اردبیلی در حال برگزاری است.
گفتنی است در ادامه احکام دکتر اسماعیل چمنی به عنوان رئیس ستاد، حجت الاسلام و‌المسلمین محمدرضا مصلح‌نیا به عنوان جانشین ستاد، دکتر بهزاد محبی به عنوان دبیر ستاد و دکتر یونس پوربیرامی، دکتر علی ناصری‌منش، دکتر عباس فنی‌اصل، دکتر شیرین اسماعیلی، دکتر امین فتحی، دکتر محمدرضا مولایی، محمد بضاعت‌پور، میرصادق فاضل و دکتر اسماعیل گلی به عنوان اعضای این ستاد به آنان اعطا شد.

 


دفعات مشاهده: 65 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA