دکتر فنی اصل در ابتدا با اشاره به زحمات صورت گرفته در بخش اداره غذاخوری از همکاران این بخش و همچنین از اعضای شورای صنفی بابت انتقال بلافاصله انتقادات و نظرات تشکرد کردند و اظهار داشتند که دانشگاه به دنبال کسب بالاترین سطح رضایتمندی دانشجویان خواهد بود و در این زمینه بیش از پیش از شرکت پیمانکار سلف دانشگاه درخواست همکاری نمودند.
مهندس رمضانی پس از ارائه گزارشی مختصر از حجم کاری کارکنان سلف از خرید تجهیزات جدیدی در آشپزخانه دانشگاه از ابتدای هفته آتی خبر داد و اظهار امیدواری کرد که تغییرات پیش رو تاثیر مثبتی در سطح کیفیت غذا ها خواهد داشت.
در ادامه احمد کرمی دبیر شورای صنفی رفاهی به اقدامات انجام شده توسط شورا در خصوص سلف ، همچون فرهنگ سازی ، تدوین برنامه غذایی ، حضور مستمر در سلف و نظرسنجی از دانشجویان اشاره کرد و پس از مقایسه انواع غذای موجود در برنامه غذایی دانشگاه محقق اردبیلی با سایر دانشگاه ها وضعیت تنوع غذایی این دانشگاه را بسیار مطلوب دانست اما از نظر تعداد سلف های موجود ، انواع دسر و کیفیت غذا ها انتقادات و نیز راهکارهایی را ارائه داد.
حسین ابراهیم پور مسئول کمیته تغذیه و سلامت شورای صنفی رفاهی با بیان اینکه بایستی در تمامی مراحل از خرید مواد اولیه تا توزیع غذا دقت عمل لازم صورت گرفته شود، نظرات دانشجویان در مورد برخی وعده های غذایی را انتقال داد.
در پایان جناب آقای شیرینوند اظهار داشت که مواد اولیه تهیه شده برای تمامی غذاها از بهترین برند های موجود بوده و مقدار مصرف آن نیز طبق نظر کارشناسان تغذیه و قرارداد عقد شده کنترل می گردد. همچنین ایشان اعلام کردند از هرگونه انتقاد سازنده و معقولی استقبال کرده و با تمام قوا جهت بهبود سطح کیفی غذاها می کوشند.
این جلسه پس از صحبت نمایندگان دانشجویان درباره مشکلات موجود در برخی وعده ها و سازوکارهای رفع مشکل به پایان رسید.