نظر سنجی در خصوص تمدید قرارداد بیمه نوین
برای شرکت در نظر سنجی اینجا کلیک کنید
ورود به سایت

آغاز عملیات عمرانی المان شهدای گمنام و خوابگاه متاهلی دانشگاه محقق اردبیلی

 | تاریخ ارسال: 1399/1/20 - 09:15 | 

با حضور استاندار و جمعی از مدیران استانی عملیات عمرانی المان شهدای گمنام و خوابگاه متاهلی دانشگاه محقق اردبیلی آغار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، استاندار اردبیل در مراسم آغاز عملیات عمرانی این پروژه ها گفت: مدیران تلاشگر و جهادی حتی در شرایط سخت اقتصادی هم پروژه ها را تعطیل نمی کنند.
مهندس اکبر بهنامجو اضافه کرد: مدیریت دانشگاه محقق اردبیلی در شرایط سخت فعلی هم با اراده قوی پروژه ها را پیش می برد و زحمات آنها قابل تقدیر است.
دکتر عزیز حبیبی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: اولین پروژه ای که امروز عملیات عمرانی آن آغاز می شود، المان شهدای گمنام دانشگاه است که ارتفاع آن ۱۲.۵ متر بوده و با معماری ایرانی- اسلامی ساخته خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه طرح المان شهدای گمنام دانشگاه در سال ۱۳۹۳ به مسابقه گذاشته شده و از بین طرح های ارسال شده، بهترین طرح انتخاب شده است، تصریح کرد: با تغییر جزیی در نقشه این المان، عملیات عمرانی آغاز شده و پیمانکار وعده اتمام ۴ ماهه آن را داده است.
ویگفت: هم اکنون ۳۴ هزار متر مربع پروژه عمرانی در دانشگاه محقق اردبیلی در دست اجرا است که اگر در بین دانشگاه های کشور بی نظیر هم نباشد حتما کم نظیر است.
وی با بیان اینکه امروز عملیات عمرانی اولین خوابگاه متاهلی دانشجویی در سطح استان نیز آغاز می شود، تصریح کرد: این پروژه توسط مهندس قدرت حاج نوری خیر استان اردبیل تامین هزینه و ساخته می شود.
حبیبی افزود: این خوابگاه در دو طبقه و ۱۴ واحد خواهد بود که قراردادساخت آن روز دانشجوی سال ۹۸ منعقد شد و هر واحد حدود ۳۸ متر مربع خواهد بود.
حجت الاسلام و المسلمین عبدالله حسنی رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اردبیل و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی هم گفت: المان شهدای گمنام باید به مجموعه فرهنگی و مذهبی تبدیل شود.
وی اضافه کرد: با ساخت حسینیه در کنار المان شهدای گمنام می توان برنامه های مذهبی و فرهنگی دانشگاه و حتی برنامه های نهادهای مختلف را میزبانی کرد.
یادآور می شود در این مراسم با حضور سردار جلیل بابازاده قانع فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل، مهندس فرزاد قلندری معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و جمعی دیگر از مدیران از پروژه های عمرانی دانشگاه اعم از استخر آموزشی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، کتابخانه مرکزی و خوابگاه دانشجویی بازدید شد.

دفعات مشاهده: 1182 بار   |   دفعات چاپ: 195 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی از انتخاب پیمانکار برای اجرای بخشی از عملیات ابنیه ساختمان گلخانه تحقیقاتی دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد.

 | تاریخ ارسال: 1398/8/29 - 11:09 | 

انتخاب پیمانکار برای اجرای بخشی از عملیات ابنیه ساختمان گلخانه تحقیقاتی دانشگاه محقق اردبیلی
برای مشاهده خبر اینجا را کلیک کنید


دفعات مشاهده: 1289 بار   |   دفعات چاپ: 208 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

آغاز اجرای بخشی از محوطه خوابگاه برادران(سایت غربی) دانشگاه محقق اردبیلی

 | تاریخ ارسال: 1398/3/18 - 14:51 | 
معاون اداری و مالی دانشگاه محقق اردبیلی از آغاز اجرای بخشی از محوطه خوابگاه برادران(سایت غربی) این دانشگاه خبر داد.

برای مشاهده خبر اینجا   را کلیک کنید

دفعات مشاهده: 1479 بار   |   دفعات چاپ: 231 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

آغاز عملیات تعمیر و بازسازی اساسی بخشی از ساختمان شماره ۲ دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه محقق اردبیلی

 | تاریخ ارسال: 1398/3/12 - 10:03 | 
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی از آغاز عملیات تعمیر و بازسازی اساسی بخشی از ساختمان شماره ۲ دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد.
برای مشاهده خبر اینجا را کلیک کنید

دفعات مشاهده: 1467 بار   |   دفعات چاپ: 226 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

بازدید معاونان استاندار اردبیل از پروژه های عمرانی دانشگاه محقق اردبیلی

 | تاریخ ارسال: 1398/3/8 - 15:43 | 

بازدید معاونان استاندار اردبیل از پروژه های عمرانی دانشگاه محقق اردبیلی:
برای مشاهده خبر اینجا را کلیک کنید

برای مشاهده کلیپ اینجا را کلیک کنید

دفعات مشاهده: 1557 بار   |   دفعات چاپ: 235 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

بازدید هیات رئیسه دانشگاه محقق اردبیلی از پروژه های عمرانی

 | تاریخ ارسال: 1398/2/18 - 07:50 | 
هیات رئیسه دانشگاه محقق اردبیلی از روند اجرایی پروژه های عمرانی دانشگاه بازدید کردند.
برای مشاهده خبر اینجا را کلیک کنید

دفعات مشاهده: 1571 بار   |   دفعات چاپ: 236 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

آغاز هوشمندسازی و مانیتورینگ موتورخانه های گرمایشی ساختمان های دانشگاه محقق اردبیلی

 | تاریخ ارسال: 1398/2/14 - 12:35 | 
معاون اداری و مالی دانشگاه محقق اردبیلی از آغاز هوشمندسازی و مانیتورینگ موتورخانه های گرمایشی ساختمان های دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد.
برای مشاهده خبر اینجا را کلیک کنید

دفعات مشاهده: 1578 بار   |   دفعات چاپ: 248 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

انتخاب پیمانکار برای اجرای محوطه سازی کتابخانه مرکزی و ساختمان جدید دانشکده ادبیات و علوم انسانی

 | تاریخ ارسال: 1398/2/8 - 07:39 | 
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی از انتخاب پیمانکار برای اجرای محوطه سازی ساختمان جدید کتابخانه مرکزی و ساختمان جدید دانشکده ادبیات و علوم انسانی در ضلع شرقی این دانشگاه خبر داد.
 
برای مشاهده خبر اینجا را کلیک کنید

دفعات مشاهده: 1553 بار   |   دفعات چاپ: 233 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

عملیات اجرایی احداث اولین استخر سرپوشیده دانشگاهی استان در دانشگاه محقق اردبیلی به زودی آغاز می شود

 | تاریخ ارسال: 1398/2/4 - 12:58 | 

عملیات اجرایی احداث اولین استخر سرپوشیده دانشگاهی استان در دانشگاه محقق اردبیلی به زودی آغاز می شود

برای مشاهده خبر اینجا را کلیک کنید

دفعات مشاهده: 1628 بار   |   دفعات چاپ: 263 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

بازدید رئیس دانشگاه محقق اردبیل از دانشکده کشاورزی مشکین شهر

 | تاریخ ارسال: 1397/11/29 - 12:30 | 
بازدید رئیس دانشگاه محقق اردبیلی از دانشکده کشاورزی مشکین شهر: برای مشاهده اینجا را کلیک کنید

دفعات مشاهده: 1617 بار   |   دفعات چاپ: 241 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

آغاز تعمیرات هشت واحد خوابگاهی ویلایی دانشگاه محقق اردبیلی

 | تاریخ ارسال: 1398/1/24 - 16:42 | 

آغاز تعمیرات هشت واحد خوابگاهی ویلایی دانشگاه محقق اردبیلی: برای مشاهده خبر اینجا را کلیک کنید

برای مشاهده کلیپ اینجا را کلیک کنید
 

 

دفعات مشاهده: 1678 بار   |   دفعات چاپ: 231 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

گزارش کارهای انجام شده در مزرعه بابلان در سال 1397

 | تاریخ ارسال: 1397/12/18 - 17:30 | 
گزارش کارهای انجام شده در مزرعه بابلان در سال 1397: برای مشاهده اینجا را کلیک کنید

دفعات مشاهده: 1571 بار   |   دفعات چاپ: 233 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

پروژه اصلاح و توسعه شبکه برق دانشگاه در سایت شرقی دانشگاه محقق اردبیلی

 | تاریخ ارسال: 1397/11/17 - 17:57 | 
پروژه اصلاح و توسعه شبکه برق دانشگاه 
 

پروژه اصلاح و توسعه شبکه برق دانشگاه در سایت شرقی دانشگاه محقق اردبیلی در تاریخ ۱۳۹۷/۰۸/۲۹ به شرکت مهندسی نوسان سیستم واگذار گردید
مدت قرارداد این پروژه ۴ ماه بوده و مبلغ اولیه قرارداد حدود ۱۷/۹۰۰ میلیون ریال می باشد، تقریبا تمامی تجهیزات مورد نیاز پروژه با رقمی حدود ۱۵ میلیارد ریال خریداری شده و پیشرفت فیزیکی پروژه در حال حاضر حدود ۵۵% درصد میباشد


قابل ذکر است با توجه به افزایش مقادیر کار و ابلاغ ۲۵ درصد افزایش قرارداد، هزینه تمام شده پروژه حدود ۲۲/۵ میلیارد ریال خواهد شد
با توجه به رشد فضاهای فیزیکی دانشگاه و توسعه کالبدی آن به ویژه در بخش شرقی نیاز به اصلاحات اساسی در ساختار شبکه برق دانشگاه می باشد که فاز نخست آن در قالب این پروژه به اجرا در آمده است.

اهم اقدامات انجام شد:
- کابل کشی در عمق ۷ متری زمین بدون حفاری و کنده کاری در عرض  خیابان دانشگاه با کابل فشار متوسط ۲۰ کیلو ولت از پست اصلی دانشگاه واقع در بخش غربی تا جنب موتورخانه مرکزی سایت مسکونی در بخش شرقی.
- خرید و نصب پست کمپکت(آماده) با ظرفیت ترانس ۱۲۵۰ کیلوولت آمپر
- تعویض تابلوهای فشار ضعیف مجموعه سایت مسکونی به دلیل فرسودگی و خرید و نصب تابلوهای فشار قوی بر اساس تکنولوژی روز
- تعمیرات و اصلاح ساختمان موتورخانه مرکزی به منظور جاگذاری دستگاه مولد برق اضطراری و تابلوهای فشار ضعیف
- خرید و نصب یک دستگاه مولد برق اضطراری با ظرفیت ۳۵۰ کیلو ولت آمپر به منظور تامین برق مجموعه یاد شده در مواقع خاموشی

در نتیجه اقدامات فوق علاوه بر توزیع فنی برق و رعایت مولفه های قابلیت اطمینان بار و پدافند غیر عامل و تامین برق اضطراری، پیش بینی های لازم برای توسعه برق در مجموعه فوق در نظر گرفته شده است.
 

دفعات مشاهده: 2005 بار   |   دفعات چاپ: 316 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

پروژه اصلاح و بهینه سازی ایستگاه پمپاژ آب شرب دانشگاه

 | تاریخ ارسال: 1397/11/17 - 17:54 | 
پروژه اصلاح و بهینه سازی ایستگاه پمپاژ آب شرب دانشگاه
 

 
ایستگاه پمپاژ دانشگاه، تامین آب مورد نیاز کلیه واحدهای دانشگاه را به عهده دارد، بدلیل فرسودگی سیستم پمپ ها و لوله کشی مجموعه و قطعی های مداوم آب، نیاز به اصلاح و نوسازی ناوگان سیستم ضروری به نظر می رسید.

بر همین اساس پروژه در ۱۳۹۷/۰۷/۱۵ بصورت امانی به پیمانکار ابلاغ قرارداد شد، مدت قرارداد در دو ماه شمسی و مبلغ اولیه قرارداد یک میلیارد و هشتصد میلیون ریال تامین اعتبار شده است.

پروژه در آذر ماه ۱۳۹۷ با پیشرفت فیزیکی ۱۰۰% به بهره برداری رسید.

 

دفعات مشاهده: 2139 بار   |   دفعات چاپ: 374 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

پروژه تعمیر و بازسازی لابی ورودی و سالن آمفی تئاتر مرحوم آیت الله مشکینی

 | تاریخ ارسال: 1397/11/16 - 17:25 | 
پروژه تعمیر و بازسازی لابی ورودی و سالن آمفی تئاتر مرحوم آیت الله مشکینی
 

 
    سالن آمفی تئاتر مرحوم آیت الله مشکینی، بزرگترین سالن برگزاری همایش ها و کنفرانس های دانشگاه محقق اردبیلی می باشد، بدلیل فرسودگی و قدیمی بودن سالن اصلی، لابی ورودی ،سیستم های صوتی و تصویری، تجهیزات و مبلمان سالن، تعمیرات و بازسازی و بروز رسانی سالن و تجهبزات ضروری بود.

   لذا بر همین اساس دانشگاه محقق اردبیلی پروژه تعمیر و بازسازی لابی ورودی و سالن آمفی تئاتر مرحوم آیت الله مشکینی را از طریق مناقصه عمومی به پیمانکاران ذیصلاح واگذار و عملیات تعمیر و بازسازی پروژه عملا از تاریخ ۱۳۹۷/۰۲/۰۸ شروع گردید.
   مبلغ اولیه قرارداد حدود -/۹/۴۰۰ میلیون ریال بود که با توجه به افزایش مقادیر کار، افزایش ۲۵ درصد قراردادهای مربوطه نیز ابلاغ گردید و برخی هزینه های جانبی نیز مانند مبلمان اتاق تشریفات و... مستقیما توسط دانشگاه صورت است ، کل هزینه تعمیرات اساسی آمفی تئاتر و لابی مربوطه رقمی بالغ بر چهارده میلیارد ریال شده است.

 

دفعات مشاهده: 2270 بار   |   دفعات چاپ: 442 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر