انجمن علمی علوم و مهندسی صنایع غذایی
عنوان فعالیت: اکران فیلم مستند از خط تولید واحدهای صنایع غذایی
نوع فعالیت: تولید و نشر محتوای علمی
سطح برگزاری: دانشکدهای
محل برگزاری: آمفی تئاتر رشد
مسئول برگزاری: خانم نسترن قربانی
مدرس یا مدرسان: دکتر زاهدی، دکتر شاددل
همکاران اجرایی: میثم رجبی، تینا عالیقدری، فاطمه رستمی، سمیرا شاهمحمدی، امین تکرمیان
زمان برگزاری: ۹۸/۸/۱۸
تعداد جلسات: ۱ جلسه
مدت برنامه: ۳ ساعت
تعداد شرکتکنندگان: ۲۰ نفر
---
گزیده مطالب و سرفصل عناوین:
- تشریح و تحلیل خط تولید کارخانه شکلات، بستنی، نان صنعتی و .. به مناسبت روز کیفیت