عنوان برنامه: نشست تخصصی علوم انسانی در دنیای معاصر (با تکیه بر دانش جغرافیا و برنامه ریزی)
مکان: دانشکده علوم انسانی
زمان: ۹۴/۰۹/۲۰ بمدت ۲ ساعت
-
خلاصه ای از برنامه اجرا شده:
نشست تخصصی علوم انسانی در دنیای معاصر (با تکیه بر دانش جغرافیا و برنامه ریزی) به همت انجمن علمی جغرافیا و برنامه ریزی و با همکاری بنیاد نخبگان استان و بیش از ۱۵ نفر از اساتید بمدت ۲ ساعت در دانشکده ادبیات و علوم انسانی و با حضور دکتر نصرالله مولایی برگزار گردید.
انجمن علمی جغرافیا و برنامهریزی با همکاری بنیاد نخبگان استان در راستای الگوسازی و تکریم از سرآمدان و نخبگان استان و بهمنظور ایجاد ارتباط با اساتید و نخبگان خارج از استان جهت توسعه علمی، پژوهشی و فناوری استان، در نشست تخصصیای از دکتر نصرالله مولایی هشتجین بهعنوان میهمان ویژه جهت ایراد سخنرانی و تکریم دعوت به عمل آورد. در این مراسم جلسات متعدد با اساتید و دانشجویان جهت استفاده از تجربیات و ایجاد ارتباط با آنان برگزار شد. دکتر مولائی هشجین استاد تمام رشته جغرافیا و برنامهریزی روستایی میهمان اساتید و دانشجویان دوره دکتری دانشکده علوم انسانی دانشگاه محقق اردبیلی بود. در این نشست صمیمی پس از خیرمقدم دکتر ابراهیم پور رئیس دانشکده به میهمانان، دکتر شایقی رئیس بنیاد نخبگان استان به معرفی و بیان رزومه مختصر از پروفسور مولائی پرداخت و اظهار داشت که هدف بنیاد نخبگان از شناسایی این اساتید برجسته متولد استان اردبیل ایجاد ارتباط جهت بهرهگیری از توانمندیهای این عزیزان برای توسعه استان است که با عنایت خداوند این ارتباطات با پیگیری این بنیاد بهسرعت در حال گسترش است و ثمرات آن بهزودی نمایان خواهد شد.
دکتر مولائی در این نشست با اشاره به اینکه دانشگاه بایستی محل تولید فکر و اندیشه باشد اظهار داشت پژوهشگران و اساتید حوزههای علوم انسانی بایستی خود را به ساختار نظام مدیریتی و برنامهریزی جامعه تحمیل نماید و این تحمیل بایستی از روی شایستگی باشد بدین معنی که شما اساتید و پژوهشگران این حوزه بایستی با انجام پژوهشهای دقیق و کاربردی خود را به ساختار جامعه معرفی کنید و این معرفی صحیح راه گشای بهرهگیری مسئولین از توانمندیهای گروههای مختلف حوزههای علوم انسانی خواهد بود. وی تسلط به روششناسی و متدولوژی را اولین رمز موفقیت یک پژوهشگر برشمرد و افزود اساتید بایستی به دانشجویان خود مسیر درست این روششناسی را بیاموزند و به عبارت بهتر شاگرد پروری نمایند. ایشان پژوهشی را مفید دانستند که نافع به جامعه در کلیه زمینههای فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی باشد.
بیان نقطه نظرات اساتید و پرسش و پاسخ پایانبخش این نشست بود.
***
***