روابط عمومی

EN | AR |

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد: دانشگاه محقق اردبیلی آماده همکاری علمی با دانشگاه‌ها و علویان ترکیه است

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: دانشگاه محقق اردبیلی آماده همکاری علمی با دانشگاه‌ها و علویان ترکیه است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد حسن‌زاده ۱۰ آذر در نشست با اساتید دانشگاه و علویان ترکیه با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی این آمادگی را دارد که در یک چهارچوب مشخص در موضوعات علمی با دانشگاه‌ها و علویان ترکیه همکاری کند، گفت: جای بسی خرسندی است که آرامگاه شاه اسماعیل خطایی در اردبیل واقع شده و این عامل باعث شده تا با علویان ترکیه در اردبیل دیدار کنیم.
وی افزود: همچنین اگر در سطح دنیا مجله‌ای باشد که اندیشمندان برای صفویه‌شناسی به آن مراجعه کنند، آن مجله باید در اردبیل و در دانشگاه محقق اردبیلی منتشر شود.
حسن‌زاده با بیان اینکه ما در بطن قضیه قرار داریم و باید حقایق را در این حوزه بیان کنیم، تصریح کرد: بنا داریم مرکز پژوهش‌های فرهنگی آذربایجان دانشگاه محقق اردبیلی را به مرکز صفویه‌شناسی تبدیل کنیم و بدین ترتیب مرجعیت علمی علوی‌شناسی و صفویه‌شناسی، دانشگاه محقق اردبیلی باشد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به راه‌اندازی کتابخانه صفویه‌شناسی در اردبیل، تصریح کرد: باید همه منابع علمی موجود در کشورهای مختلف در این حوزه جمع‌آوری و یک نسخه از آن در این کتابخانه موجود باشد تا هر فرد و نهادی که تمایل به تحقیق و پژوهش در خصوص صفویه دارد، به این کتابخانه در شهر اردبیل مراجعه کند.
در این نشست اساتید دانشگاه‌ها و علویان ترکیه نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در استان اردبیل و دانشگاه محقق اردبیلی، آمادگی خود را برای همکاری مشترک با دانشگاه محقق اردبیلی در حوزه صفویه‌شناسی و برگزاری سمپوزیوم مشترک میان ایران و ترکیه اعلام کردند.
پایان خبر



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 208 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر