رئیس دانشگاه محقق اردبیلی تاکید کرد: لازمه موفقیت در هر جامعه داشتن فرهنگ مناسب و سالم است
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی لازمه موفقیت در هر جامعه را داشتن فرهنگ مناسب و سالم در حیطه کاری مربوطه عنوان کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اسماعیل چمنی ۶ آذر در جلسه توجیهی مشترک روسا، معاونان آموزشی، عاملین مالی، اساتید مشاور دانشکدهها، اعضای مجمع دانشجویی و دبیران انجمنهای علمی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه توجه به حوزه فرهنگی اولویت اصلی ما در دانشگاه محقق اردبیلی است، گفت: اگر ما فرهنگ آموزش و پژوهش درستی نداشته باشیم، قطعا آموزش و پژوهش ما دچار مشکل خواهد شد.
وی لازمه موفقیت در هر جامعه را داشتن فرهنگ مناسب و سالم در حیطه کاری مربوطه عنوان کرد و افزود: بودجه فرهنگی دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۴۰۰، ۶ میلیارد ریال بود که در سال ۱۴۰۱ این میزان به ۳۰ میلیارد ریال، در سال ۱۴۰۲ به ۸۵ میلیارد ریال و در سالجاری به ۱۱۰ میلیارد ریال افزایش یافته است.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی تاکید کرد: مهارآموزی، فعالیت در تشکلها، کانونها و انجمنها، آموزش کار تیمی و تشکیلاتی در دانشگاه باید مورد توجه دانشجویان باشد.
وی با بیان اینکه با ورود هوش مصنوعی، تغییرات گستردهای در حوزه توسعه علم و فناوری در سطح دنیا ایجاد شده است، گفت: امروز جامعه به سمت هوش مصنوعی میرود و بیشتر شغلهایی که در آینده ایجاد خواهد شد، مرتبط با هوش مصنوعی خواهد بود.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه ما نیز باید فعالیتهای خود را به سمت هوش مصنوعی سوق دهیم، افزود: اگر در ۱۰ سال آینده در حوزه هوش مصنوعی ورود نکنیم، در حوزه علم و فناوری در دنیا هیچ جایگاهی نخواهیم داشت و به عبارتی اگر میخواهیم در آینده زندگی خوبی داشته باشیم، از امروز باید به دنبال علومی برویم که در آینده جایگاه مطلوبی خواهند داشت.
حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا مصلحنیا مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه انسان اگر حرکت نکند، ساکن میشود، گفت: انسان برای جابجایی و انتقال حرکت میکند و باید سهم و نقش خود را در این حوزه انتخاب کند.
وی افزود: از دانشجویان میخواهم تلاش کنند و ضمن اینکه زندگی خود را آباد میکنند، کشور را نیز در ابعاد مختلف توسعه داده و به آیندگان تحویل دهند.
دکتر عباس فنیاصل معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه انجمنهای علمی بزرگترین تشکل علمی دانشجویی کشور هستند، گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نگاه ویژهای به انجمنهای علمی دارند و از آنها به نام امیدان جامعه یاد میکند.
وی با بیان اینکه در سایه حمایتهای مجموعه مدیریتی دانشگاه از انجمنهای علمی گامهای مثبتی در این حوزه برداشته شده است، افزود: در همین راستا چندین سال است که دانشگاه محقق اردبیلی در جشنواره حرکت به عنوان دانشگاه برتر کشور انتخاب شده و امسال نیز در میان دانشگاههای برتر کشور رتبه اول را کسب کرده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه از لحاظ مالی هیچ محدودیتی برای فعالیت انجمنهای علمی وجود ندارد، ادامه داد: امید میرود روسای دانشکدهها با برنامههای انجمنهای علمی همراهی داشته و حمایت کنند.
وی همچنین از امتیازات ویژه بنیاد نخبگان برای مقامآوران انجمنهای علمی خبر داد.
دکتر علی مجتهدین مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی نیز با اشاره به فعالیت ۷۰ انجمن علمی دانشجویی در این دانشگاه، گفت: ایجاد انجمن علمی بینرشتهای هوش مصنوعی نیز مصوب شده و فعالیت خود را به زودی آغاز خواهد کرد.
وی با بیان اینکه طی ۱۸ ماه گذشته، یک هزار و ۲۵۰ برنامه توسط انجمنهای علمی دانشگاه اجرا شده است، افزود: ماحصل این فعالیتها در هفدهمین جشنواره حرکت خود را نشان داد و رتبه اول کشور را کسب کردیم.
مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه توجه به مسئولیت اجتماعی ماموریت جدید انجمنهای علمی مبتنی بر آیندهپژوهی است، تصریح کرد: امید میرود فعالیتهای انجمنهای علمی به هدایت شغلی دانشجویان و دانشآموختگان معطوف شود.
گفتنی است در ادامه اعضای حاضر در نشست به ارائه نظرات خود پرداختند.
پایان خبر
دفعات مشاهده: 72 بار |
دفعات چاپ: 4 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر