مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه محقق اردبیلی تشریح کرد: برنامه ها و اقدامات صورت گرفته در دانشگاه محقق اردبیلی در خصوص اتصال به پنجره واحد خدمات دانشگاهی کشور

 | تاریخ ارسال: 1402/3/17 - 13:50 | 
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه محقق اردبیلی برنامه ها و اقدامات صورت گرفته در این دانشگاه در خصوص اتصال به پنجره واحد خدمات دانشگاهی کشور را تشریح کرد.
دکتر شهرام جمالی ۱۷ خرداد در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه گفت: در راستای اجرای تکالیف مندرج در جزء ۳ بند «و» تبصره ۷ قانون بودجه ۱۴۰۱ با هدف تسهیل ارائه خدمات هوشمند، امکان مشاهده­ پذیری خدمات الکترونیکی، تحقق اهداف دولت هوشمند، ارائه خدمات دولت الکترونیک به آحاد جامعه و کاهش مراجعات مردمی به دستگاه های اجرایی، کلیه دستگاه­ های اجرایی از جمله دانشگاه ­ها و پژوهشگاه­ ها مکلف به راه­ اندازی پنجره خدمات هوشمند شده ­اند، به نحوی که کاربران با یک بار ورود، به تمامی بخش ها و سامانه ها دسترسی یابند.
وی افزود: با توجه به اینکه عمده خدمات دانشگاه ­ها به دانشجویان و دانش ­آموختگان و اعضای هیات علمی می ­باشد، لازم است سامانه ها در این سه بخش دسته ­بندی و اقدامات لازم جهت اتصال به پنجره هوشمند ملی انجام گردد.
جمالی با اشاره به برنامه ­ها و اقدامات صورت گرفته در دانشگاه محقق اردبیلی در خصوص اتصال به پنجره واحد خدمات دانشگاهی کشور، تصریح کرد: لیست کلیه سامانه های این دانشگاه که بایستی در پنجره هوشمند قرار بگیرد تهیه شده و امکان ­سنجی نحوه­ اتصال آنها بررسی شده است.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه محقق اردبیلی گفت: با توجه به اینکه این سامانه­ ها توسط شرکت ­های مختلفی توسعه داده شده است، مذاکرات لازم با این شرکت ­ها جهت فراهم سازی پروتکل­ اتصال به پنجره هوشمند صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: با توجه به مذاکرات انجام شده دو مورد از سامانه ­ها در مرحله­ پیاده ­سازی پروتکل مورد نیاز برای این امر می­ باشد. همچنین برخی از سامانه ­های توسعه داده شده توسط کارشناسان فناوری اطلاعات دانشگاه نیز در مرحله ایجاد راهکارهای نرم ­افزاری برای اتصال به پنجره می­ باشد.
جمالی با اشاره به چالش ­ها و موانع پیش­ روی تحقق تکالیف بالادستی در حوزه فناوری اطلاعات، خاطرنشان کرد: با وجود سامانه­ های متعدد و با لحاظ اینکه تعدادی از این سامانه ­ها توسط شرکت­ های مختلف توسعه داده شده ­اند، ایجاد هماهنگی و پیاده ­سازی پروتکل مربوط به پنجره هوشمند توسط این شرکت ­ها نیاز به زمان بیشتری دارد.
پایان خبر


CAPTCHA
دفعات مشاهده: 474 بار   |   دفعات چاپ: 26 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر