رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی علیرغم جوان بودن دارای دستاوردهای گسترده ای بوده است

 | تاریخ ارسال: 1397/12/18 - 15:52 | 
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی علیرغم جوان بودن دارای دستاوردهای گسترده ای بوده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر عزیز حبیبی در مراسم سومین سالروز تاسیس موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی و رونمایی از رونمایی از اسناد، افتخارات، کتاب، عکس و تجیزات اهدایی در سال ۱۳۹۷ با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان آبروی علمی منطقه است، گفت: موزه تاریخ علوم این دانشگاه نیز علیرغم جوان و کوچک بودن، دارای دستاوردهای گسترده ای بوده است.
وی با اشاره به بازدید روزانه دانش آموزان، دانشجویان، مسئولان و علاقمندان از موزه تاریخ علوم، افزود: از عموم مردم دعوت می کنیم تا با بازدید از این موزه، با سیر تاریخی علوم و آموزش عالی استان آشنا شوند.
حبیبی موزه را بهترین محل برای زنده نگه داشتن آثار مفاخر دانست و افزود: از خانواده های بزرگان و مفاخر استان نیز انتظار می رود با اهدای آثار ارزشمند خود به این موزه، در افزایش غنای موزه دانشگاه را یاری کنند.
حجت الاسلام والمسلمین عبدالله حسنی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی نیز با تاکید بر اینکه مفاخر استان ذخایر ما هستند که باید در حفظ آنها تلاش کنیم، گفت: امیدواریم موزه تاریخ علوم در کنار نگهداری و نمایش ابزار و وسایل موزه ای، به این موضوع نیز توجه داشته باشد.
وی خواستار اختصاص فضای فیزیکی بیشتر به این موزه شد و افزود: موزه محلی ماندگار است؛ چراکه بعد از سال ها، وسایل و اسناد موجود در آن به عنوان یادگار از اردبیل نشان داده خواهد شد.
مهندس محمد انوار رئیس موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های موزه تاریخ علوم در سالجاری، گفت: از بدو تاسیس موزه تا به امروز ۲۲ هزار و ۴۲۵ قطعه موزه ای از جمله عکس، سند، نسخه خطی، کتاب، تندیس، لوح، سکه و افتخارات و تجهیزات به موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی اهدا شده است.
وی با بیان اینکه بخش های مختلف دانشگاه محقق اردبیلی، ۲۲ دستگاه اجرایی دولتی، ۲۱ دانشگاه خارجی، پنج موسسه و بنیاد غیردولتی و ۱۸۰ شخص و خانواده حقیقی در تجهیز موزه دانشگاه مشارکت داشته اند، افزود: این موزه سه سال پشت سر هم به عنوان موزه برتر انتخاب شده و یک سال نیز برنده جایزه ترویج علم جمهوری اسلامی ایران شده است. همچنین این موزه طی روزهای اخیر در کمیته بین المللی موزه ها و مجموعه های دانشگاهی(UMAC) ثبت شده است.
گفتنی است در این مراسم از آثار، اسناد، کتب و تجهیزات پزشکی اهدایی دکتر یوسف معماری، دکتر حبیب پشتاره، دکتر قدیر نوری، دکتر جمشید شیخ زاده، دکتر اسدالله زاده کبیر، دکتر علی اصغر حلبی، داور یوسف پور، محمود هدایتی، سید مرتضی عقیلی، عزیز قبادی، اداره کل استاندارد، اداره اموال و کتابخانه مرکزی دانشگاه محقق اردبیلی و خانواده مرحومین دکتر عبدالرحیم جلایی و منصور انوار رونمایی شد. همچنین با اهدای لوح سپاس از اهداکنندگان آثار در سالجاری تجلیل به عمل آمد و اهداکنندگان توضیحاتی در خصوص موارد اهدایی خود ارائه نمودند.
 



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 3507 بار   |   دفعات چاپ: 521 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر