روابط عمومی

EN | AR |

آشنایی با شرکت «فناوران آرشا پروانه پویا» مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی

مدیر عامل شرکت فناوران آرشا پروانه پویا مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی برنامه ها و اهداف این شرکت را تشریح کرد.

AWT IMAGE

هادی اصغرنژاد مدیر عامل شرکت فناوران آرشا پروانه پویا در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه با بیان اینکه این شرکت حدود شش ماه پیش ثبت شده است، گفت: شرکت در حوزه الکترونیک فعالیت می کند و در زمینه سیستم دزدگیر آر اف آی دی(RFID)، سیستم کنترل اموال اداری و کنترل عبور و مرور پرسنل اختراعات و فعالیت دارد.

وی با اشاره به اینکه مشابه سیستم دزدگیر آر اف آی دی در بازار وجود ندارد، ادامه داد: در این سیستم به جای گیت، آنتنی طراحی کرده ایم که برد بالایی داشته و تداخل فرکانس ندارد و علاوه بر آن برای بدن مضر نبوده و در همه جا قابل استفاده است.

اصغرنژاد اضافه کرد: طراحی و برنامه نویسی برای این سیستم کار خودمان بوده و چاپ برد در تهران انجام می شود و هیچ یک از قطعات این سیستم دزدگیر خارجی نبوده و یک محصول کاملا داخلی است.

وی با بیان اینکه سیستم دزدگیر آر اف آی دی را به تولید انبوه هم رسانده ایم، افزود: این محصول را خودمان تولید کرده و در بازار هم به فروش رسانده ایم و هم اکنون با چند نهاد دولتی در استان رایزنی هایی را برای فروش این محصول انجام می دهیم.

اصغرنژاد یکی دیگر از محصولات شرکت فناوران آرشا پروانه پویا را سامانه مدیریت اموال اداری و انبارداری آر اف آی دی برشمرد و گفت: سیستم آر اف آی دی یک آی دی یا شناسه برای هر کدام از تگ ها تعیین می کند که این عمل باعث قابل شناسایی شدن تک به تک تگ ها با یک کد چند رقمی می شود.

وی با اشاره به اینکه راه حل دستگاه برای از دست ندادن تگ؛ شناسایی تگ در تمامی لحظات است، اضافه کرد: زمانی که محصول یا اموال اداری مورد نظر وارد محدوده مکانی تعریف شده برای دستگاه آر اف آی دی می شود، برد الکترونیکی طراحی شده تگ مورد نظر را تشخیص داده و یک دیتابیس برای تگ ایجاد می کند که دستگاه همواره در حالت خواندن تگ می ماند و در صورت خارج شدن تگ از محدوده محلی تعریف شده برای دستگاه، هشدار می دهد.

AWT IMAGE

مدیر عامل شرکت فناوران آرشا پروانه پویا افزود: اگر تگ به هر دلیلی از بین برود دستگاه یک خطا را در خواندن تگ متوجه می شود و با توجه به ایجاد شدن جای خالی در دیتابیس آن تگ، دستگاه هشدار می دهد که در این حالت تحت هیچ شرایطی نمی توان دستگاه را گمراه کرد.

وی سومین محصول این شرکت را کارت شارژ الکترونیک تلفن همراه بر شمرد و تصریح کرد: این سیستم دو مزیت مشخص تر دارد که یکی از آنها از بین بردن شارژهای کاغذی است و دیگری حذف دلال ها از سیستم فروش کارت شارژ است.

اصغرنژاد افزود: این سیستم از اپراتور مستقیما به فروشنده شارژ وصل می شود و رابط های بین اپراتور و مصرف کننده را از بین برده و در نتیجه قیمت فروش کارت شارژ پایین می آید.

وی با اشاره به اینکه مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی تنها نهاد حمایت کننده از این شرکت است، ادامه داد: زحمات مسئولان مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی برای حمایت از شرکت های تحت پوشش قابل تقدیر است و این مرکز طی سه سال، تسهیلات 40 میلیون تومانی به شرکت پرداخت می کند.



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 3086 بار   |   دفعات چاپ: 694 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر