سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی: ایجاد شرایط بهتر در حوزه رفاهی
سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی از ایجاد شرایط بهتر در حوزه رفاهی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد حسنزاده در برنامه"چهارشنبهها با محقق" با بیان اینکه دو نوع تفکر در خصوص کارکنان داریم، گفت: یک حالت این است که تصور ذهنی این باشد که یک سازمان و مجموعهای وجود دارد و کارکنان برای آن سازمان کار میکنند. حالت دوم که میشود متصور شد این است که سازمان وجود ندارد، مگر با کارکنانش، یعنی سازمان را کارکنان آن شکل دهند.
وی با بیان اینکه این دو نوع نحوه تفکر در نوع نگاه کارکنان و در نتیجه انگیزه آنها و تلاش آنها بسیار موثر است، افزود: یک حالت این است که نیروی کار تصورش این باشد که برای یک سازمانی کار انجام میدهم و حالت دیگر این است که نیروی کار تصور ذهنیش این باشد که برای خودش کار انجام میدهد و این سازمان یعنی خود نیروی کار.
حسنزاده با تاکید بر اینکه این دو حالت کاملا باهم متفاوت هستند، تصریح کرد: باید این حس را به کارکنان بدهیم که برای سازمان کار نمیکنند، بلکه کارکنان همان سازمان هستند و در حال شکل دادن این سازمان هستند. پس بنابراین در این حالت با این چهارچوب فکری نیروی کار تلاش خواهد کرد برای بهبود چهره سازمان و نشان دادن چهره بهتری از سازمان خود به جامعه، خلاقیت به خرج دهد و فکر کند که چه کارهایی انجام دهد تا سازمانش وجهه خوبی در جامعه داشته باشد.
سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه در این حالت فرد سازمان را آئینهای میبیند که خودش را در آن مشاهده میکند، ادامه داد: این نوع طرز تفکر قطعا به خلاقیت کارکنان کمک خواهد کرد و انگیزه بیشتری را به آنها خواهد داد. پس بنابراین اینکه ما چگونه به نیروی کار فکر میکنیم و چهارچوب فکری ما چگونه است، این است که کارکنان برای سازمان کار نمیکنند، بلکه کارکنان بخشی از سازمان هستند و سازمان بدون وجود آنها، معنا و مفهوم نخواهد داشت.
وی با اشاره به مهمترین نکته در تعریف یک چهارچوب تشویقی برای نیروی کار و بالاخص برای یک مجموعه دانشگاهی و دانشگاه محقق اردبیلی، گفت: اگر نیروی کار، این علامت و نشانه را از مدیران خود دریافت کند که اگر من تلاش کنم و شایستگی خودم را نشان دهم، قطعا مدیریت از من پشتیبانی خواهد کرد.
حسنزاده افزود: برخی از بستهها ممکن است بستههای اثرگذار و کوتاهمدتی باشند، اما برخی از بستهها مثل توجه به شایستهسالاری و ارتقا و رشد افراد بر مبنای شایستگی و تواناییهایشان بستههای تشویقی بلندمدت هستند.
سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی با تاکید بر اینکه نیروی کار نباید این دغدغه را داشته باشد که نیاز به ارتباط خاصی با مجموعه مدیریت سازمان دارد، ادامه داد: تصور ذهنی نیروی کار باید این باشد که مجموعه مدیریت، مجموعه کارهای ما را رصد میکند و بر اساس آن، اگر من توانایی داشته باشم مورد تشویق قرار خواهم گرفت.
وی اضافه کرد: چنین چهارچوبهایی در بخشهای مختلف سازمان برای کارمندان و اعضای هیات علمی دیده شده و به مرحله اجرا درخواهد آمد.
حسنزاده با تاکید بر اینکه مدیران بایستی دغدغه همکاران را دغدغه خودشان بدانند، گفت: بر همین اساس طبیعی است اگر همکاران ما بلحاظ معیشتی و رفاهی دغدغه فکری کمتر و آسودگی فکری بیشتر داشته باشند، خلاقیت، کیفیت و بهرهوری کارشان بالا خواهد رفت.
سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی تاکید کرد: بر همین اساس قرار نیست به عقب برگردیم، بلکه ما از جایی که هستیم رو به جلو نگاه خواهیم کرد، پلهای روی پلهها خواهیم گذاشت و رو به بالا حرکت خواهیم کرد، پس بنابراین تفکر اینکه ما بخواهیم محدودیت ایجاد کنیم، اساسا تفکر نادرستی است و بطور مشخص برای ایجاد شرایط بهتر برای همکاران عزیز تلاش خواهیم کرد و به امید خدا دست به دست هم خواهیم داد تا دانشگاه محقق اردبیلی را آنگونه که شایسته است، ارتقا دهیم.
پایان خبر
دفعات مشاهده: 283 بار |
دفعات چاپ: 1 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر