پیام وزیر علوم به سیونهمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاههای کشور
دکتر حسین سیمایی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به سیونهمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاههای کشور به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی پیامی صادر کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر حسین سیمایی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به سیونهمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاههای کشور به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی پیامی صادر کرد.
متن این پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
﴿هَذَا بَیَان لِّلنَّاسِ وَهُدی وَمَوعِظَه لِّلمُتَّقِینَ﴾ (آل عمران: ۱۳۸)
این (قرآن) برای مردم، بیانگر (حوادث و واقعیات) و برای پرهیزکاران سراسر هدایت و اندرز است.
جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور برگ زرین و پر افتخار فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای کشور است. اکنون که در گام دوم انقلاب اسلامی قرار داریم، جشنواره قرآن و عترت در دوره سی و نهم خود به مثابه شجره طیبهای شده که ثمرات و برکات آن در عرصههای مختلف فرهنگی و اجتماعی پرتوافشانی مینماید. این جشنواره مشتمل بر مجموعهای از فعالیتهای قرآنی و عترت است که بر پایه ایمان، اخلاق و باورهای دینی بنا نهاده شده و از پس فراز و نشیب سالهای پر بار حیات طیبه خود، اکنون به یک رویداد بزرگ و مستحکم برای ارتقا معنویت و ارزشهای الهی در دانشگاههای کشور تبدیل شده است.
ارتباط با قرآن کریم در هر سطح آن بسیار کارساز و در معماری و مهندسی شخصیت انسان کارآمد است. در معارف دینی، فقه و احکام ما هر احترامی نسبت به قرآن ارزش دارد، هر تماسی با قرآن مورد احترام است، از نگاه به قرآن تا خواندن قرآن، تا فهم و غوطهور شدن در دریای معارف قرآن، تا عمل به قرآن، تمام این مراتب مورد تاکید است. در نظام فرهنگی و تربیتیمان در دانشگاهها تعامل با قرآن و حس قرآنی پیدا کردن را باید تقویت کنیم. به فضل الهی در پرتو انقلاب اسلامی و با همت استادان و دانشجویان در صدد آن هستیم که فعالیتهای قرآنی در رشتهها و حوزه های معرفتی گوناگون توسعه، عمق و ارتقا پیدا نماید.
باور عمیق داریم تقویت ایمان و نشاط معنوی میتواند، موجبات تحقق اهداف سند دانشگاه اسلامی و بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به ویژه راهبردهای مورد تاکید مقام معظم رهبری(مدظلله العالی) با محوریت معنویت و اخلاق و سبک زندگی را فراهم نماید. بیتردید، تقویت و ارتقاء فعالیتهای دینی و قرآنی در محیطهای علمی و دانشگاهی علاوه بر شکوفایی و بالندگی استعدادهای فردی دانشگاهیان، منجر به تربیت انسانهایی در طراز دانشگاه مطلوب انقلاب اسلامی میشود. این اقبال و استقبال قرآنی در فضای دانشگاه مایه افتخار و کمال تشکر و امتنان است.
بر خود لازم میدانم ضمن گرامیداشت این رخداد با عظمت قرآنی و پاسداشت خدمات ارزنده همکاران عزیز در معاونت فرهنگی و اجتماعی و دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان میزبان جشنواره، نسبت به حضور گرم و معنوی متسابقان حاضر در این جشنواره به ویژه برگزیدگان، داوران و استادان قرآنی دانشگاهها و مراکز آموزشی ادای احترام نموده و عزت و سربلندی روزافزون همه عزیزانمان را از درگاه خداوند متعال مسألت نمایم.
حسین سیمایی
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری
دفعات مشاهده: ۱۵۹ بار |
دفعات چاپ: ۱۳ بار |
دفعات ارسال به دیگران: ۰ بار |
۰ نظر