روابط عمومی

EN | AR |

سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی: بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مسیر حرکت به سمت آینده روشن را ترسیم می‌کند

سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی گفت: بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تصویری از گذشته را برای ما نشان می‌دهد و مسیر حرکت به سمت آینده را ترسیم می‌کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد حسن‌زاده در آئین افتتاحیه چهارمین دوره مرحله دانشگاهی طرح حامیم بخش پسران در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تصویری از گذشته را برای ما نشان می‌دهد، گفت: این بیانیه مسیر حرکت به سمت آینده را ترسیم می‌کند و در این مسیر حلقه‌های میانی نقش پیشران را دارند.
وی با اشاره به نقش حلقه‌های میانی در جامعه، افزود: حلقه‌های میانی دارای یک تئوری نظری از پیش تعیین شده است که بر وجود کنش‌گران مرزی بین دولت و ملت اشاره می‌کند و تشکل‌های فرهنگی و اجتماعی به ویژه تشکل‌های دانشجویی حلقه‌های میانی یا به عبارتی کنش‌گران مرزی هستند.
حسن‌زاده با بیان اینکه تقویت هم‌افزایی دانشجویان مهمترین هدف طرح حامیم است، بیان کرد: دوره حامیم فرصتی عظیم برای تقویت کنشگری برای ارتباط بخش‌های جداگانه جامعه است و حلقه‌های میانی در مسیر ارتباط حوزه‌های مختلف نقش اساسی ایفا می‌کنند.
سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی گفت: کنشگران مرزی یا فعالین حلقه‌های میانی بایستی به ویژگی‌هایی مجهز باشند که مهارت‌های گفتگو یکی از آنها است؛ بطوریکه مهارت گوش‌دادن باید در حلقه‌های میانی تقویت شود و همچنین شکل‌دهی به فضای گفتگو نیازمند مهارت‌هایی است که باید به آن توجه داشته باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا مصلح‌نیا مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی نیز گفت: طرح حامیم به عنوان دوره‌ای ارزشمند به دنبال ایجاد بستر مناسب رشد و توانمندی دانشجویان نخبه در محیط دانشگاه است.
وی با اشاره به اهمیت سبک زندگی، افزود: تقویت بنیه اعتقادی و فکری دانشجویان فعال فرهنگی و سیاسی، امیدآفرینی و تقویت نشاط و روحیه فعالیت‌های جمعی، تقویت انگیزه برای نقش‌آفرینی در سالتحصیلی جدید و حضور میدانی در دانشگاه‌ها، استعدادسنجی و بهره حداکثری از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های دانشجویان و استفاده از فرصت شبکه‌سازی و تیم‌سازی دانشجویان مستعد از جمله اهداف طرح حامیم است.
مصلح‌نیا بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را نقشه راه حلقه‌های میانی دانست و تصریح کرد: طرح حامیم به دنبال تقویت مشارکت دانشجویان در فعالیت‌های فرهنگی و سیاسی دانشگاه است و در واقع نقطه شروعی است که دانشجویان در تمام فعالیتهای دانشگاه مجری و برگزار کننده باشند و کار را انجام دهند.
پایان خبر



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 166 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر