روابط عمومی

EN | AR |

مشارکت انجمن‌های علمی دانشگاه محقق اردبیلی در رویداد «امید و باور» طرح نوآفرین صنعت‌ساز

رویداد «امید و باور» طرح نوآفرین صنعت ساز به همت پارک علم و فناوری استان اردبیل و انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر علی مجتهدین مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی هدف از برگزاری رویداد امید و باور را جمع‌آوری و ترویج ایده‌های نوآورانه در سطح استان توسط انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی و پارک علم و فناوری استان اردبیل دانست و گفت: رویداد امید و باور به دنبال بهبود کیفیت ایده‌های نو، معرفی راهکارهای خلاقانه و فراهم‌نمودن بستر مناسب برای ارزیابی ایده‌ها طراحی شده است.
وی افزود: این رویداد شامل کارگروهی از ۱۴ نفر از اعضای انجمن‌های علمی و نمایندگان پارک علم و فناوری بود که تشکیل کارگروه دانشجویی نشان دهنده یک اقدام مثبت و موثر در جهت تقویت بسترهای نوآوری و کارآفرینی در دانشگاه محقق اردبیلی بود.
مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه این کارگروه با شناسایی اهداف و وظایف مشخص، توانست رویداد را با موفقیت برگزار و فرصت‌های جدیدی برای دانشجویان خلق نماید، ادامه داد: رویداد امید و باور با حدود ۲۰۰ ایده از سوی دانشجویان به کار خود پایان داد که از این تعداد ۱۹۲ ایده از دانشگاه محقق اردبیلی بود که در نهایت ۱۰۰ ایده به عنوان ۱۰۰ هسته فناور برتر شناخته شد.
وی با بیان اینکه مخاطبان این رویداد دانشجویان، فارغ التحصیلان دانشگاه، صاحبان ایده و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها هستند، ادامه داد: انجمن‌های علمی دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان شرکای استراتژیک در این رویداد نقش مؤثری ایفا کردند و با ایجاد بستری مناسب برای فراهم‌کردن ایده‌ها و طرح‌های نوآورانه، به ترویج فرهنگ کارآفرینی و ایجاد همکاری میان دانشجویان و نهادهای صنعتی کمک کردند.
مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه مشارکت فعال این انجمن‌ها در برگزاری کارگاه‌ها و پنل‌های تخصصی نشان‌دهنده توانمندی‌های علمی و عملی دانشجویان و اساتید دانشگاه محقق اردبیلی است، خاطرنشان کرد: در خصوص محورهای این رویداد نیز باید گفت که کارگاه‌های آموزشی و تخصصی کسب و کار فناورانه و نوآورانه، پنل‌های تخصصی با مدیران عامل شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق، محورهای برگزاری این رویداد در چهار حوزه اقتصاد دیجیتال، کشاورزی و امنیت غذایی، صنایع خلاق و فرهنگی و همچنین ماشین سازی و ساخت و تولید بود. 
وی یادآورشد: ۱۳ نهاد، اداره، دانشگاه و انجمن‌های علمی دانشگاه محقق اردبیلی از این رویداد حمایت کردند که نشان از اهمیت آن برای استان و توسعه فناوری در صنعت دارد.
پایان خبر



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 434 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر