روابط عمومی

EN | AR |

سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی در سفارت جمهوری اسلامی ایران در آنکارا

  در روز سه شنبه 4 شهریورماه 1393 دکتر گودرز صادقی، سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی، در محل سفارت جمهوری اسلامی ایران در آنکارا با آقای دکتر علیرضا بیگدلی سفیر ایران در ترکیه دیدار و در مورد مسائل دانشجویان ایرانی در خارج از کشور و برنامه دانشگاه برای جذب اعضای هیأت علمی گفتگو کرد. وی برای همکاریهای مشترک دانشگاه در زمینه ایجاد ارتباط بین دانشجویان داخل و خارج از کشور اعلام آمادگی کرد. سپس، سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی در دیداری دوستانه با تعدادی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی که در آنکارا مشغول به تحصیل هستند دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار آقای محسن مرتضایی فر سرکنسول جمهوری اسلامی ایران و آقای مهندس فراز صفایی دبیر انجمن علمی و فرهنگی دانشجویان ایرانی در ترکیه نیز حضور داشتند.

 دکتر صادقی اعلام کرد که به دلایل غیرموجه در سال گذشته دانشگاه از جذب فارغ التحصیلان خارجی بعنوان عضو هیئت علمی استنکاف نموده بود که بر اساس سیاستهای جاری دولت و وزارت علوم چنین محدودیتی برداشته شده است. بنابراین، کلیه فارغ التحصیلان دانشگاههای داخل و خارج از کشور میتوانند در فراخوان امسال دانشگاه که طی آن 40 نفر عضو هیئت علمی استخدام خواهند شد شرکت نمایند.

 آنکارا

  سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی همچنین اعلام آمادگی کرد که دانشگاه متبوع از امسال در برگزاری همایش علمی دانشجویان ایرانی مقیم ترکیه از هر گونه کمک معقول مادی و معنوی دریغ نخواهد داشت. بر این اساس، انجمن علمی دانشجویان میتواند از کمک اساتید دانشگاه محقق برای ارزیابی مقالات علمی رسیده استفاده نماید و دانشگاه انجمن را در جذب کمک های مادی و معنوی از سایر نهادها و نیز بخش خصوصی کمک خواهد کرد.

  دکتر صادقی اظهار داشت که زمینه را برای دادن تخفیف کلی به دانشجویان ایرانی که بخواهند از ترکیه به دانشگاه محقق اردبیلی منتقل شوند فراهم و موضوع را در اولین جلسه هیأت امنای دانشگاه به تصویب خواهد رساند.

  از دیگر وعده های دکتر صادقی ایجاد رشته های جدید در دانشگاه در صورت وجود متقاضی کافی برای استخدام به عنوان هیأت علمی بود. وی گفت که اگر سه نفر یا بیشتر از دانش آموختگان دوره دکترا با هم متقاضی استخدام در دانشگاه باشند میتوانند درخواست گروهی خود را به دانشگاه ارائه نمایند تا موضوع بررسی گردد. رشته های تحصیلی که متضمن ایجاد زمینه برای رشد دانش و فنآوری نوین باشند در اولویت خواهند بود.

  در این نشست دانشجویان دغدغه های خود را با سرپرست دانشگاه در میان گذاشتند که از جمله آنها نگاه نامناسب برخی از مسئولین آموزش عالی کشور به دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج از کشور است. آنان با برشمردن مزایا و امکانات ویژه برخی از دانشگاههای ترکیه از مسئولین خواستند تا به این نکات توجه داشته باشند و با ایجاد زمینه برای استخدام دانش آموختگان به توسعه علمی کشور کمک کنند.



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 3048 بار   |   دفعات چاپ: 637 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر