روابط عمومی

EN | AR |

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در نشست صمیمی با اعضای شورای بسیج دانشجویی دانشگاه تاکید کرد: ضرورت ورود بسیج دانشجویی به حوزه هوش مصنوعی

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی به ضرورت ورود بسیج دانشجویی به حوزه هوش مصنوعی تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اسماعیل چمنی ۱۰ آذر در نشست صمیمی با اعضای شورای بسیج دانشجویی این دانشگاه با بیان اینکه سال گذشته حدود ۸۰ میلیارد ریال برای حوزه فرهنگی دانشگاه اختصاص یافته است، گفت: از این اعتبار تخصیص یافته سهم بسیج دانشجویی نیز قابل توجه بوده است.
وی به ضرورت ورود بسیج دانشجویی به حوزه هوش مصنوعی تاکید کرد و افزود: جای کار کردن در این حوزه بسیار زیاد است و امید می‌رود بسیج دانشجویی در این حوزه پیشگام باشد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود با حمایت‌های انجام یافته و تخصیص اعتبارات لازم شاهد برگزاری برنامه‌های تاثیرگذار علمی و فرهنگی توسط بسیج دانشجویی باشیم.
وی با بیان اینکه بسیج دانشجویی به منظور تشویق دانشجویان برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری را برنامه‌ریزی و اجرا نماید، تصریح کرد: همچنین با توجه به علایق دانشجویان به مباحث ادبی و هنری، می‌توان نسبت به برگزاری کارگاه‌های مختلف در موضوعات ادبی و هنری توسط بسیج دانشجویی اقدام کرد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه بخشی از درآمد اختصاصی دانشگاه به بخش‌های ضروری حوزه عمرانی اختصاص یافته است، ادامه داد: با اقدامات انجام یافته، سلف‌سرویس دانشگاه نیز در حال تبدیل‌شدن به صنعتی بوده و در آستانه بهره‌برداری قرار دارد که این صنعتی‌شدن در افزایش کیفیت غذا و صرفه‌جویی در مصرف روغن و غیره بسیار تأثیرگذار خواهد بود.
گفتنی است در ادامه مسئول و اعضای شورای بسیج دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی نیز در خصوص اهمیت تولید فکر در میان دانشجویان و حمایت از ایده‌ها، فعالیت‌های جهادی، برگزاری برنامه‌های قرآنی و فرهنگی، دوره‌های مهارتی، اردوهای تفریحی، جذب نیروی انسانی، تجهیز مرکز تحقیقات بسیج دانشجویی دانشگاه، ورود دانشجویان به انجام طرح‌های تحقیقاتی، ضرورت ارتباط دانشجویان با صنعت و غیره به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.
پایان خبر



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 265 بار   |   دفعات چاپ: 39 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر