روابط عمومی

EN | AR |

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد: کارخانه لبنیات دانشگاه محقق اردبیلی بعد از گذشت ۴۶ سال در آستانه بهره‌برداری قرار گرفت

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: کارخانه لبنیات دانشگاه محقق اردبیلی بعد از ۴۶ سال در آستانه بهره‌برداری قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اسماعیل چمنی گفت: کارخانه لبنیات دانشگاه محقق اردبیلی بعد از گذشت ۴۶ سال با تکمیل قطعات، اتصالات و رفع نواقصات در آستانه بهره‌برداری قرار گرفت.
وی افزود: کارخانه لبنیات دانشگاه محقق اردبیلی که بخشی از دستگاه‌های آن در سال ۱۳۵۷ خریداری و نصب شده بود، با تکمیل قطعات، اتصالات و رفع نواقصات در آستانه بهره‌برداری قرار گرفت.
چمنی تصریح کرد: این کارخانه اقدام به تولید شیر، کره، دوغ، پنیر و سایر محصولات لبنی با ظرفیت تولید ۵۰۰ لیتر در ساعت خواهد نمود.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی یادآور شد: کارخانه لبنیات این دانشگاه ضمن فراهم کردن زمینه انجام فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی توسط دانشجویان رشته صنایع غذایی و رشته‌های مرتبط، در درآمدزایی برای دانشگاه نیز موثر خواهد بود.
پایان خبر



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 330 بار   |   دفعات چاپ: 49 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر