روابط عمومی

EN | AR |

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی مطرح کرد: سبک و سیاق شهدا باید جاری و ساری باشد

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: سبک و سیاق شهدا باید جاری و ساری باشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اسماعیل چمنی ۲۰ خرداد در دیدار با خانواده شهید میرکاظم کاظمی با اشاره به ارزش و جایگاه والای شهدا، گفت: آنچه امروز از امنیت و آرامش شاهد آن هستیم در سایه رشادت‌ها و جانفشانی‌های شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران عزیز است.
وی با بیان اینکه کارکنان ایثارگر و منتسب به خانواده شهدا جزو بهترین و فعال‌ترین کارکنان دانشگاه هستند، افزود: ما نیز باید با عمل به آموزه‌های اسلامی و سبک و سیاق شهدا، راه این عزیزان پرافتخار را ادامه دهیم.
دکتر عباس فنی‌اصل فرمانده پایگاه مقاومت دانشگاه محقق اردبیلی نیز با اشاره به برنامه‌های این پایگاه در خصوص دیدار با خانواده‌های شهدای منتسب به دانشگاه محقق اردبیلی، ادامه داد: آقای میرمحمود کاظمی از کارمندان بازنشسته دانشگاه جزو همکاران ساعی، نمونه و با ایمان دانشگاه محقق اردبیلی بودند که در دوران خدمت خود در بخش‌های مختلف از جمله صندوق رفاه، اداره کارگزینی و غیره جزو کارمندان و مدیران نمونه بوده است.
وی با بیان اینکه شهید میرکاظم کاظمی بیش از ۳۰ ماه در جبهه‌های جنگ حضور داشت و در سال ۱۳۶۱ در عملیات مسلم بن عقیل در منطقه سومار به فیض عظیم شهادت نائل آمد، گفت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری وصایای شهدا گنجینه ماندگاری هستند که باید ضمن حفظ آن، در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت کوشا باشیم.
گفتنی است در ادامه از میرمحمود کاظمی برادر شهید میرکاظم کاظمی تجلیل به عمل آمد.
پایان خبر



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 284 بار   |   دفعات چاپ: 49 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر