روابط عمومی

EN | AR |

فارغ التحصیلان و دانشجویان پژوهشگر و فناور برتر استان اردبیل در سال ۱۴۰۲ تجلیل شدند

فارغ التحصیلان و دانشجویان پژوهشگر و فناور برتر استان اردبیل در سال ۱۴۰۲ با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اردبیل تجلیل شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر کاظم دبیر معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اردبیل ۲۹ آذر در مراسم تجلیل از فارغ التحصیلان و دانشجویان پژوهشگر و فناور برتر استان اردبیل با تاکید بر اینکه دانشجویان و فارغ التحصیلان برتر علمی و پژوهشی سرمایه های این شهر و کشورند و تولید ثروت بدون علم امکان پذیر نیست، گفت: ۷ درصد منابع دنیا در میهن عزیز ما ایران قرار دارد و این در حالی است که تنها یک درصد جمعیت دنیا را شکل می دهیم.
وی افزود: مساله پژوهش در کشور ما جایگاه خود را پیدا کرده است؛ به همین جهت است که بحث پژوهش ارزش زمان گذاری را دارد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اردبیل با بیان اینکه با تکیه بر علم و تبدیل آن به فناوری می توان تولید ثروت و رفاه کرد، ادامه داد: امید می رود جوانان با انجام پژوهش های مساله محور و حل مشکلات و مسائل به سمت و سوی فناوری گام بردارند و هموطنان خود را یاری کنند.
دکتر اسماعیل چمنی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی و جانشین ستاد هفته پژوهش و فناوری استان اردبیل نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حادثه تروریستی راسک گفت: برگزاری این مراسم گامی در جهت تجلیل از پژوهشگران و تلاش های دانشجویان و فناوران است.
وی با بیان اینکه شتاب علمی ایران چند برابر میانگین شتاب علمی دنیاست و مقام معظم رهبری بر جهاد علمی تاکید بسیار دارند، افزود: پیشرفت کشور نیازمند موفقیت در حوزه پژوهش است و زیست بوم فناوری باید بر اساس توانایی های کشور پایه گذاری شود.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی تصریح کرد: کشورهای در حال توسعه برای اینکه حرفی برای گفتن داشته باشند می بایست اشتغال و اقتصاد دانش بنیان را پایه ریزی کنند، شرکت های دانش بنیان را حمایت کنند و تحقیق و پژوهش را توسعه دهند.
وی خاطرنشان کرد: در سالجاری نام ۵ نفر از اساتید و پژوهشگران دانشگاه محقق اردبیلی در میان دانشمندان یک درصد برتر و ۱۶ نفر در میان دانشمندان ۲ درصد برتر قرار گرفته اند. همچنین برترین و پراستنادترین پژوهشگر علوم انسانی و سرآمد علمی نیز از اساتید دانشگاه محقق اردبیلی می باشد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه دانشمندان و پژوهشگران ما قادرند تا بار دیگر مرجعیت علمی را به ایران اسلامی بازگردانند، اضافه کرد: امسال برای نخستین بار در مراسم تجلیل از فارغ التحصیلان و دانشجویان پژوهشگر و فناور برتر از حوزه علمیه نیز دعوت بعمل آمده است و این مصداق وحدت حوزه و دانشگاه است.
وی افزود: علم بدون دین و دین بدون علم در جامعه مقبولیت ندارد و نهادینه کردن اقتصاد دانش بنیان در کشور و پیشبرد اهداف نظام، وظیفه ای است که حضرت امام راحل(ره) بر عهده ما گذاشته اند.
حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا مصلح نیا مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی نیز ضمن تاکید بر قدر دانستن تلاش ها و پژوهش های دانشجویان و فارغ التحصیلان، فناوری های علمی آنان را آرامش بخش جامعه و حلال مشکلات دیگران دانست و خطاب به دانشجویان گفت: این تلاش های شماست که زندگی و روان مردم را آرامش می بخشد و سختی ها را سهل می کند.
وی اضافه کرد: دانشجویان و فارغ التحصیلان نباید منتظر تقدیر و تشکر باشند؛ چراکه کار آنها هم نتیجه است و هم تجلیل.
دکتر اسماعیل گلی معاون دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی و دبیر جشنواره دانشجویی هفته پژوهش و فناوری استان اردبیل با بیان اینکه پژوهش و فناوری پیشران تولید و مهار تورم است، گفت: مراسم تجلیل از دانشجویان و فارغ التحصیلان برتر علمی و پژوهشی با هدف تقویت جایگاه پژوهش و فناوری بین دانشجویان و تشویق به نگاه عالمانه برگزار شده است.
وی اظهارامیدواری کرد: این مراسم در سال آینده بصورت گسترده تر برگزار شود تا بتوانیم نشاط و روحیه علمی دانشجویان را تقویت نماییم.
گفتنی است در ادامه از دکتر حامد نریمانی مردان، دکتر رقیه حضرتی، دکتر فاطمه آقائی، دکتر علیرضا رهنما، دکتر آرمینه دستگیری، دکتر کوروش وافری، دکتر میلاد سکاکی، مهندس سینا یعقوبی، دکتر رقیه صمدیان، دکتر شیرین احمدی، دکتر نسیم محمدی، دکتر چنور محمدی، دکتر بهروز نظافت، دکتر احسان فخری، دکتر حامد شیخعلیزاده، علیرضا قانع، مهتا عزیزی از دانشگاه محقق اردبیلی، دکتر مجید خیاط نژاد و مهندس محسن سیفی داوری از دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمد شعبانی و مجید اعترافی از دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و مهدی عمانی از حوزه علمیه اردبیل، دکتر میلاد پیران و  سیدکریم تهامی از مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی و دکتر رضا عبدالهی و دکتر علیرضا محبی از مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به عنوان فارغ التحصیلان و دانشجویان پژوهشگر و فناور برتر استان اردبیل در سال ۱۴۰۲ تجلیل به عمل آمد.
پایان خبر



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 968 بار   |   دفعات چاپ: 198 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر