استاندار اردبیل در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه محقق اردبیلی و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تاکید کرد: ضرورت بهره مندی از ظرفیت دانشگاه محقق اردبیلی در حوزه صنایع دستی
استاندار اردبیل به ضرورت بهره مندی از ظرفیت دانشگاه محقق اردبیلی در حوزه صنایع دستی و معرفی این هنر به دنیا تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سیدحامد عاملی ۲۳ آبان در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری های دانشگاه محقق اردبیلی و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل به ضرورت بهره مندی از ظرفیت دانشگاه محقق اردبیلی در حوزه صنایع دستی تاکید کرد و گفت: در این حوزه ظرفیت دانشگاه ها و به ویژه دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان دانشگاه مادر استان بسیار مهم است.
وی با بیان اینکه نیازمند برنامه ریزی جدی در این حوزه هستیم، افزود: به منظور احیای سرمایه عظیم تاریخی اردبیل باید اتفاق جدیدی در دانشگاه محقق اردبیلی در حوزه صنایع دستی بیفتد.
استاندار اردبیل با تاکید بر اینکه صنایع دستی عجین با فرهنگ، ادب و فلسفه است، تصریح کرد: در همین خصوص ضروری است دوره های آموزشی و تخصصی به منظور آشنایی جوانان و دانشجویان علاقمند با حوزه صنایع دستی در استان برگزار شود.
رئیس شورای اداری استان اردبیل از تامین اعتبار لازم به منظور تامین و تجهیز مکان مناسب برای آموزش صنایع دستی در رشته های مختلف در استان خبر داد و گفت: باید رویکرد و ذهنیت های متفاوت در حوزه صنایع دستی در دنیا را شناخته و زمینه تعامل با سایر کشورها را مهیا کنیم تا این هنر ارزشمند استان را به دنیا معرفی کنیم.
وی استفاده از ابزارهای تجارت الکترونیک را بسیار مهم دانست و افزود: از برگزاری نمایشگاه ملی صنایع دستی در استان حمایت می کنیم.
دکتر اسماعیل چمنی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی نیز گفت: هدف از انعقاد این تفاهم نامه استفاده از توانایی های علمی و توسعه همکاری های آموزشی، پژوهشی و فناوری و فرهنگی به منظور استمرار ارتباط بین دانشگاه محقق اردبیلی و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان و برطرف نمودن نیازهای متقابل می باشد.
وی به همکاری در کاوش های باستان شناسی و استفاده از ظرفیت اعضای هیات علمی و دانشجویان رشته باستان شناسی در پژوهش های تخصصی تاکید کرد و افزود: در قالب این تفاهم نامه هدایت پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله دانشجویان دکتری نیز در جهت نیازهای سه حوزه تخصصی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی انجام خواهد شد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی از انجام هماهنگی لازم در ثبت آثار فاخر دانشجویی خبر داد و گفت: با هماهنگی های انجام شده پروانه تولید انفرادی برای دانشجویان هنرآموز و دانش آموختگان دانشگاهی صادر و زمینه لازم برای معرفی دارندگان پروانه فعالیت به منظور بهره مندی از محل تسهیلات مشاغل خانگی فراهم خواهد شد.
وی همچنین از اختصاص فضای لازم در موزه های استان و نگارخانه خطایی برای فعالیت های طراحی و تولیدات صنایع دستی دانشجویان خبر داد.
پایان خبر
دفعات مشاهده: 388 بار |
دفعات چاپ: 70 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر