جلسه تودیع دکتر جبرائیل رزمجو، معاون سابق پژوهشی و فناوری دانشگاه و دکتر کریم حاجی زاده، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه روز یکشنبه یکم تیرماه 1393 در اتاق شورای دانشگاه برگزار شد.
سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی اظهار داشت: انسان اشرف مخلوقات است. باید شأن و منزلت انسان در هر جایگاهی که باشد حفظ شود و انسان شایسته در هر جایی که باشد استعدادش را نشان می دهد. ایشان ضمن قدردانی از زحمات آقای دکتر رزمجو، از آقای دکتر حاجی زاده به خاطر قبول این مسوولیت نیز تشکر کردند.
دکتر رزمجو نیز از همکارانی که در مدت مسئولیتش ایشان را همراهی کرده بودند تشکر کردند و مسئولیت را نوعی امانت دانستند و خوشحال بودند از این که این مسئولیت را سالم به فرد لایق دیگری تحویل دادند.
در این جلسه دکتر کریم حاجی زاده از حسن اعتماد آقای دکتر گودرز صادقی سرپرست دانشگاه نسبت به خودشان از وی تقدیر و تشکر کردند و ابراز امیدواری کردند در جهت ارتقای امور پژوهشی دانشگاه حداکثر تلاش خود را بعمل آورند.
n