سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم در نشست با رئیس دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد: حمایت از راه اندازی پردیس علم و فناوری مشترک میان دانشگاه محقق اردبیلی و پارک علم و فناوری / راه اندازی مراکز نوآوری دانشکده ای
سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از حمایت از راه اندازی پردیس علم و فناوری مشترک میان دانشگاه محقق اردبیلی و پارک علم و فناوری اردبیل خبر داد و گفت: از راه اندازی مراکز نوآوری دانشکده ای نیز حمایت می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر امید رضایی فر ۱۵ تیر در نشست با رئیس دانشگاه محقق اردبیلی به ضرورت راه اندازی پردیس علم و فناوری مشترک میان دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان دانشگاه مادر استان و پارک علم و فناوری اردبیل تاکید کرد و گفت: در همین راستا حمایت های لازم در خصوص اختصاص اعتبار و فراهم نمودن تسهیلات لازم از سوی معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام خواهد گرفت.
وی اضافه کرد: همچنین می توان با همکاری استانداری و شهرداری ناحیه نوآوری در اردبیل راه اندازی کرد.
سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از حمایت های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص راه اندازی مراکز نوآوری دانشکده ای در دانشکده های دانشگاه ها خبر داد و افزود: شناسایی، استعدادیابی و هدایت تحصیلی دانشجویان نیز در قالب طرح ملی ترویج کارآفرینی انجام خواهد گرفت.
وی به ضرورت تشکیل هسته های فناوری از پروپوزال های پایان نامه و رساله های دانشجویی تاکید و تصریح کرد: با تشکیل این هسته ها نیز از پایان نامه و رساله های دانشجویی حمایت خواهد شد.
سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاسیس مرکز نوآوری و کارآفرینی در دانشگاه ها را یادآور و خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت خوبی که در دانشگاه محقق اردبیلی وجود دارد، باید از آن به نحو احسن در راستای مباحث فناورانه و نوآورانه استفاده کرد.
دکتر اسماعیل چمنی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های این دانشگاه، گفت: دانشگاه محقق اردبیلی در حال حاضر جزو دانشگاه های پیشرو بوده و با توجه به پتانسیل ها و ظرفیت های موجود در آن در حوزه نوآوری حرفی برای گفتن دارد؛ بطوریکه رتبه ۸ دانشگاه های جامع کشور را در حوزه فناوری و نوآوری در جدیدترین رتبه بندی ISC کسب کرده است.
وی به همکاری مشترک دانشگاه محقق اردبیلی و پارک علم و فناوری اردبیل تاکید کرد و افزود: این دو مجموعه در کنار همدیگر بوده و می توانند از امکانات هم استفاده نمایند؛ در همین راستا پردیس علم و فناوری مشترک میان دانشگاه محقق اردبیلی و پارک علم و فناوری اردبیل نیز راه اندازی خواهد شد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به ظرفیت های موجود در معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، خواستار حمایت های لازم این معاونت از فعالیت های فناورانه دانشگاه محقق اردبیلی شد.
دکتر نعمت هدایت رئیس مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه مدیریت دانشگاه طی یک سال گذشته اهتمام ویژه ای برای موضوع فناوری در دانشگاه گذاشته است، گفت: طی این مدت ارزیابی و پایش شرکت های مستقر انجام شده است.
وی از افزایش ۱۰۰ درصدی شرکت های دانش بنیان این مرکز طی یک سال گذشته خبر داد و افزود: تعداد شرکت های دانش بنیان این مرکز طی یک سال گذشته از ۷ شرکت به ۱۴ شرکت رسیده و پرونده ۱۰ شرکت نیز برای دانش بنیان شدن در مرحله ارزیابی است.
رئیس مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به راه اندازی مدرسه کسب و کار در این مرکز، گفت: خانه فناوری رباتیک و هوش مصنوعی نیز راه اندازی شده در مسابقات رباتیک برای دانش آموزان و دانشجویان در فصل جاری برگزار خواهد شد.
وی برگزاری رویداد ارائه نیازهای فناورانه اولویت دار صنعت استان اردبیل(Revers Pitch)، رویداد فناورانه INOTEX ۲۰۲۳ شمال غرب کشور و رویداد تاثریا به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد و ادامه داد: طراحی فضای کار اشتراکی در مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی انجام شده و برای عملیاتی کردن آن نیازمند حمایت های مالی وزارت علوم هستیم.
پایان خبر
دفعات مشاهده: 706 بار |
دفعات چاپ: 90 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر