راهیابی دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی به مرحله ملی سی و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی از راهیابی دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی به مرحله ملی سی و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر عباس فنی اصل ۱۲ تیر با اعلام این خبر، گفت: پس از افتخارآفرینی بی سابقه دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی در سی و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه لرستان، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر اساس آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره و امتیازات مکتسبه دانشجویان ۴۱ دانشگاه را حائز شرایط حضور در مرحله ملی جشنواره اعلام کرد.
وی افزود: از مجموع ۴۱ دانشگاه تابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که به مرحله نهایی جشنواره راه یافته اند، ۱۶۸ دانشجو در جشنواره حضور خواهند یافت که در این میان دانشگاه محقق اردبیلی از لحاظ تعداد دانشجویان راه یافته به مرحله ملی در رتبه اول کشوری و از لحاظ رقابت رشته ای در رتبه دوم بعد از دانشگاه قم قرار دارد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: مرحله ملی سی و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور با حضور دانشجویان برگزیده کلیه دانشگاه های کشور اعم از دانشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه های علوم پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه فنی و حرفه ای، دانشگاه علوم قرآنی و دانشگاه جامع علمی کاربردی ۱۵ تا ۱۹ مرداد ماه ۱۴۰۲ به میزبانی دانشگاه فرهنگیان ارومیه برگزار خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی در رشته های تواشیح، حفظ و مفاهیم احادیث، پرسمان معارفی، دعاخوانی، نوآفرینی قرآنی(ایده شو)، نقد کتاب، نقاشی، تذهیب، معرق و منبت و عکاسی با دانشجویان دانشگاه های فوق به رقابت خواهند پرداخت.
پایان خبر
دفعات مشاهده: 266 بار |
دفعات چاپ: 52 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر