روابط عمومی

EN | AR |

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی مطرح کرد: مبارزه با فساد وظیفه مشترک نظام و ملت است / دانشگاه محقق اردبیلی در حوزه های تخصصی می تواند کمک حال دولت باشد

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی مبارزه با فساد را وظیفه مشترک نظام و ملت دانست و گفت: با توجه به توانمندی های دانشگاه محقق اردبیلی در حوزه های تخصصی، این دانشگاه می تواند کمک حال دولت باشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سعید جلیلی ۸ خرداد در مراسم افتتاحیه نخستین جشنواره هشت فرمان مقام معظم رهبری درباره مبارزه با مفاسد اقتصادی و فرمان ۴ ماده ای مبارزه با قاچاق کالا و ارز در دانشگاه محقق اردبیلی گفت: در مبارزه با فساد که امر مهم و ارزشمند محسوب می‌شود، باید وظیفه نظام و مردم به شکل اساسی و دقیق مورد رصد و پیگیری قرار گیرد تا آثار پرخیر و برکت این امر مهم را نظاره گر باشیم.
وی افزود: در این راستا سلامت واگذاری برخی از واحدهای تولیدی در کشور در سال ‌های گذشته به مخاطره افتاده بود که نمونه آنرا در بازگرداندن واگذاری‌ های قبلی نظیر ماشین سازی تبریز و کشت و صنعت مغان شاهد بودیم که جلوی تاراج بیت المال در این واگذاری ‌های نامناسب گرفته شد.
جلیلی با بیان اینکه در مسیر مبارزه با فساد و قاچاق تنها آزاد کردن سرمایه ‌های مردم از دست مفسدین هدف و مقصد نیست، تاکید کرد: در این راستا اقدامات بعد از آن در مسیر اصلاح گری و آبادانی بسیار مهم و اساسی است.
عضو شورای عالی امنیت ملی به ضرورت شفاف سازی و اقدامات درست و راهبردی در این حوزه تاکید کرد و گفت: همه آحاد جامعه باید در مبارزه با فساد در صحنه حاضر باشند؛ چراکه مبارزه با فساد وظیفه مشترک نظام و ملت است.
وی با بیان اینکه هر دانشگاه می تواند یک دولت سایه باشد، افزود: منظور از دولت سایه نیز یک گفتمان است که با توجه به توانمندی های دانشگاه محقق اردبیلی، این دانشگاه نیز می تواند در حوزه های تخصصی سایه به سایه کمک حال دولت باشد.
دکتر اسماعیل چمنی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی نیز این دانشگاه را یکی از دانشگاه های پیشرو در عرصه ملی و بین المللی دانست و گفت: این دانشگاه با حدود ۱۳ هزار و ۵۰۰ دانشجوی ایرانی، ۵۳۰ دانشجوی بین المللی، ۴۰۰ عضو هیات علمی و ۴۰۰ کارمند در حال فعالیت های علمی و پژوهشی است.
وی ابرازامیدواری کرد: روزی برسد مفاسد اقتصادی در حوزه های مختلف از جمله کالا و ارز که می تواند اقتصاد یک کشور را ویران کرده، اشتغال را تحت تاثیر قرار دهد و جامعه را دچار بحران های اساسی کند، به صفر برسد.
چمنی افزود: امید می رود برگزاری چنین جشنواره هایی منویات و فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز  را جامه عمل بپوشاند و در آینده اقتصادی سالم و پویا همراه با اشتغال در جامعه داشته باشیم.
دکتر مصطفی پورکاظم شایسته معاون حقوقی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز نهاد ریاست جمهوری نیز با بیان اینکه در بحث مبارزه با قاچاق نباید به جغرافیا و مرز متمرکز شویم، گفت: فرمان ها در نظام سیاسی جایگاه ویژه ای داشته و لازم الاجرا هستند.
وی با بیان اینکه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز مربوط به دولت به عنوان قوه مجریه نبوده و یک ستاد حاکمیتی است، افزود: انتظار می رود در خصوص مطالبه گری و مبارزه با فساد به دولت ها نگاه نشود و این موضوع برای کلیت نظام معنادار باشد.
پورکاظم شایسته ناکارآمدی نظام تجارت خارجی را یکی از چالش های پیش رو دانست و گفت: از دانشگاه ها و مراکز علمی انتظار می رود با تدوین مقالات و پایان نامه های تخصصی در حوزه مبارزه با مفاسد اقتصادی و قاچاق کالا و ارز یاریگر ما باشند.
معاون حقوقی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز نهاد ریاست جمهوری فعال بودن ۱۵۰ گمرک و ۶۰ بندر تجاری در کشور را یادآور شد و تصریح کرد: لایحه ارتقای سلامت اداری نیز با الهام از هشت فرمان مقام معظم رهبری در مجلس تصویب شده است.
وی افزود: برای ترک فعل نیز برای اولین بار در ستاد پرونده تشکیل شده است و مسئول ترک فعل کرده نیز محکوم شده است.
پایان خبر



CAPTCHA
دفعات مشاهده: ۷۳۶ بار   |   دفعات چاپ: ۱۴۴ بار   |   دفعات ارسال به دیگران: ۰ بار   |   ۰ نظر