روابط عمومی

EN | AR |

در نشست بین المللی بازتاب انقلاب اسلامی ایران در کشورهای حوزه قفقاز آناطولی مطرح شد؛ انقلاب اسلامی ایران باعث شد تا دین مبین اسلام به طور رسمی وارد کشورهای همسایه شود

نشست بین المللی بازتاب انقلاب اسلامی ایران در کشورهای حوزه قفقاز و آناطولی انقلاب اسلامی ایران در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار و موارد متعدد در این خصوص مطرح و بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کامران محمد اف در نشست بین المللی بازتاب انقلاب اسلامی ایران در کشورهای حوزه قفقاز و آناطولی ۱۹ بهمن گفت: دین اسلام نه تنها اینکه مانع رشد و توسعه نیست، بلکه در منویات دینی به وضوح به ارزش و اهمیت علم و دانش اشاره شده است و توسعه جمهوری اسلامی ایران نیز در عرصه های مختلف علمی تصدیق کننده این مساله است.
وی افزود: کشورهای غربی و دشمنان اسلام تبلیغات گسترده ‌ای را علیه نظام جمهوری اسلامی ایران انجام می دهند، اما حقانیت این نظام همواره سبب شده تا آسیبی به آن نرسد.
کامران محمد اف تصریح کرد: اروپایی ها اینطور قلمداد می کنند که دین مانع رشد و توسعه می شود، اما این موضوع غلط را ما همواره در دانشگاه های خود به دانشجویان تشریح می کنیم و پیشرفت های کشور ایران را نیز در راستای اثبات دروغ بودن حرف آنها مثال می زنیم.
مسئول امامان و معلمان مساجد گرجستان تصریح کرد: غربی ها با تبلیغات خود به جامعه جهانی سعی می کنند القا کنند که دموکراسی در ایران برقرار نیست، اما به شخصه که چندین سال در ایران زندگی کرده ‌ام می گویم که ایران یکی از آزادترین کشورهای دنیا است.
وی ادامه داد: در راستای تشریح دموکراسی ایران در دانشگاه های گرجستان سمینار کاملی به دانشجویان ارائه شده که در این سمینار به روند انتخاب رهبر، وظایف مجلس خبرگان، مجلس شورای اسلامی، شورای نگهبان و غیره اشاره شده است.
ماهر محمد اف عضو هیات علمی اداره مسلمانان گرجستان نیز گفت: انقلاب اسلامی ایران باعث شد تا دین مبین اسلام به طور رسمی وارد کشورهای همسایه شود و به ازهان عمومی نفوذ پیدا کند.
وی افزود: قبل از انقلاب اسلامی نکاح سنتی و عقد رسمی جایگاهی در بین مردم نداشت، کفن و دفن به روش اسلامی انجام نمی شد و حجاب یک ضد ارزش به حساب می آمد ولی به برکت انقلاب اسلامی همه این موارد جنبه اسلامی و اصولی به خود گرفت.

دکتر بهنام صحرانورد استاد دانشگاه فرهنگیان اردبیل نیز با بیان اینکه ما در حوزه روابط بین الملل در ۱۰۰ سال اخیر با دو نظریه مواجه هستیم که به آنها دو نظریه کلان گفته می شود، گفت: نظریه اول نظریه واقع گرایی است که با نگاهی بدبینانه انسان را در ساحه قدرت گرایی بررسی و تعریف می کند، بر اساس این نظریه همه تلاش های انسان برای رسیدن به قدرت است.
وی افزود: نظریه دوم نظریه آرمان گرایی و ایدآلیسم است و معتقد است که انسان چهره خوش خیم نیز دارد و انسان دموکرات صلح طلب است.
صحرانورد اضافه کرد: اما از سال ۱۹۷۸ میلادی یعنی ۱۳۵۷ شمسی یک نظریه سومی نیز شکل گرفت که نظریه انتقادی نام داشت و این نظریه شامل بازتاب انقلاب اسلامی ایران در جهان و یک نظریه فرهنگی و اجتماعی بود.
پایان خبر



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 396 بار   |   دفعات چاپ: 54 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر