روابط عمومی

EN | AR |

در نشست هیات مدیره بنیاد حامیان دانشگاه محقق اردبیلی و رئیس سازمان نظام پزشکی استان اردبیل مطرح شد؛ پزشکان خیر به کمک دانشجویان نیازمند دانشگاه محقق اردبیلی می آیند

در نشست هیات مدیره بنیاد حامیان دانشگاه محقق اردبیلی و رئیس سازمان نظام پزشکی استان اردبیل مقرر شد پزشکان خیر استان اردبیل در زمینه های مختلف کمک حال دانشجویان نیازمند دانشگاه محقق اردبیلی باشند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اسماعیل چمنی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی۱۰ بهمن در نشست هیات مدیره بنیاد حامیان دانشگاه محقق اردبیلی با رئیس سازمان نظام پزشکی استان اردبیل با اشاره به ارزش و جایگاه پزشکان در جامعه، گفت: حضور و همکاری جامعه پزشکی با دانشگاه محقق اردبیلی افتخاری ارزشمند برای ما است.
وی با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی دارای بیش از ۱۳ هزار دانشجو بوده و با توجه به حضور دانشجویان غیربومی در این دانشگاه نیاز مبرم به ساخت خوابگاه های دانشجویی داریم، افزود: در حال حاضر میانگین پوشش خوابگاهی در کشور ۳۷ درصد است، ولی متاسفانه این میزان در دانشگاه محقق اردبیلی در بهترین حالت ۲۰ درصد است.
چمنی با اشاره به تلاش دانشگاه محقق اردبیلی طی سال های اخیر برای افزایش ظرفیت خوابگاهی دانشگاه، تصریح کرد: از پزشکان خیر نیز می خواهیم در صورت امکان در خصوص ساخت خوابگاه برای دانشجویان این دانشگاه مساعدت های لازم را داشته باشند.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی دانشجویان را فرزندان خود خطاب کرد و گفت: همانطور که همه تلاش خود را برای آرامش و راحتی فرزندان خودمان انجام می دهیم، برای رفاه حال دانشجویان عزیز نیز از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم کرد.
دکتر منصور جعفری رئیس سازمان نظام پزشکی استان اردبیل با بیان اینکه این سازمان با مصوبه مجلس و طبق قانون تشکیل شده است، گفت: این سازمان در استان اردبیل دارای بیش از ۲ هزار عضو از تمامی پزشکان، دندان پزشکان، داروسازان، آزمایشگاه ها و گروه های مرتبط با علوم پزشکی دارای پروانه است.
وی با بیان اینکه وظیفه اصلی این سازمان حفظ مسائل و مشکلات پزشکی بیمار است، افزود: شورای عالی نظام پزشکی کشور نیز سیاستگذار جامعه پزشکی بوده و وظیفه تنظیم آئین نامه های مرتبط با مسائل پزشکی، صدور پروانه های پزشکی، رسیدگی انتظامی به مسائل حوزه پزشکی، بازوی مشورتی برای دادگاه ها و آموزش جامعه پزشکی با مسائل روز را بر عهده دارد.
جعفری با بیان اینکه قبل از انقلاب تعداد پزشکان در اردبیل محدود بود ولی امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی بیش از ۶۰۰ پزشک متخصص و فوق تخصص و بیش از یک هزار پزشک عمومی در اردبیل وجود دارد، تصریح کرد: در دوران دفاع مقدس و همه گیری کرونا نیز جامعه پزشکی وارد عمل شد و شهدای بسیاری را تقدیم نظام کرد.
رئیس شورای عالی نظام پزشکی کشور مشارکت فردی و گروهی پزشکان در امور خیریه را یادآور شد و گفت: نظام پزشکی اردبیل آمادگی همکاری همه جانبه با دانشگاه محقق اردبیلی را دارد تا بتواند قدمی در راستای حل مسائل و مشکلات دانشجویان بردارد.
وی با اشاره به آگاهی از مسائل و مشکلات دانشجویان، افزود: در خصوص ساخت خوابگاه برای دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی تلاش ما کمک به دانشگاه خواهد بود. همچنین کمیته ای در سازمان نظام پزشکی استان تشکیل خواهد شد تا زمینه مشارکت پزشکان در خصوص کمک به دانشجویان نیازمند در مسائل مختلف اعم از ویزیت و درمان رایگان و غیره مهیا شود.
حجت الاسلام والمسلمین عبدالله حسنی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به ورود پزشکان حاذق به حوزه های مختلف، گفت: حضور پزشکان در مناطق دورافتاده و رسیدگی به محرومان امری خداپسندانه و شایسته است.
 وی با اشاره به تاسیس بنیاد حامیان دانشگاه محقق اردبیلی طی سال های اخیر و مشارکت دانشگاهیان در امور خیریه، افزود: با آغاز فعالیت های این بنیاد اولین خوابگاه متاهلی خیرساز در دانشگاه احداث و مورد بهره برداری قرار گرفت. احداث دومین خوابگاه متاهلی خیرساز نیز آغاز شده و سال آینده به بهره برداری خواهد رسید. همچنین احداث رصدخانه خیرساز دانشگاه نیز آغاز شده است.
عضو هیات مدیره بنیاد حامیان دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه این بنیاد در دوران کرونا و بروز مسائل و مشکلات اقتصادی، کمک به دانشجویان نیازمند را در دستور کار قرار داد، تصریح کرد: در خصوص کمک به ساخت خوابگاه دانشجویی و ازدواج دانشجویی نیز نیازمند مساعدت خیرین هستیم.
حسنی با بیان اینکه ستاد ازدواج دانشگاهیان استان به منظور ترویج ازدواج آسان دانشجویان در حال راه اندازی است، افزود: از جامعه پزشکی استان می خواهیم با توجه به ظرفیت عظیم این قشر، در زمینه کمک به دانشگاه و دانشجویان گام بردارند. همچنین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها نیز آماده ارائه خدمات به جامعه پزشکی در ابعاد مختلف است.
حسنی اضافه کرد: پزشکان خیر می توانند علاوه بر کمک به ساخت خوابگاه دانشجویی، در خصوص مشارکت در ساخت ساختمان های آموزشی، اعطای وام قرض الحسنه و بلاعوض به دانشجویان نیازمند و ویزیت و درمان رایگان دانشجویان نیازمند مشارکت داشته باشند.
جواد قرآن نویس رئیس هیات مدیره بنیاد حامیان دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه فعالیت این دانشگاه در حوزه جذب خیرین طی سال های اخیر آغاز شده است، مشارکت خیرین به ویژه پزشکان خیر را در کمک به دانشجویان مهم دانست.
دکتر مهدی داوری مدیرعامل بنیاد حامیان دانشگاه محقق اردبیلی نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های این بنیاد از بدو تاسیس تاکنون، گفت: برای پزشکان خیر خوابگاه دانشجویی ۱۷۰ نفری با ۳۳ اتاق در ۴ طبقه پیش بینی شده است که در صورت موافقت جامعه پزشکی، عملیات ساخت آن به زودی آغاز خواهد شد.

دکتر اسماعیل گلی معاون دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی نیز فعالیت های جامعه پزشکی را مایه مباهات و افتخار جامعه دانست و گفت: علی رغم اختصاص کوی اساتید و مهمانسرای دانشگاه به خوابگاه دانشجویی، بازهم نیازمند احداث خوابگاه برای دانشجویان هستیم.

پایان خبر



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 423 بار   |   دفعات چاپ: 86 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر