روابط عمومی

EN | AR |

تجمع دانشگاهیان دانشگاه محقق اردبیلی در محکومیت هتک حرمت ساحت مقدس قرآن کریم و اهانت به ارزش های اسلامی و ملی

دانشگاهیان دانشگاه محقق اردبیلی در محکومیت هتک حرمت ساحت مقدس قرآن کریم و اهانت به ارزش های اسلامی و ملی تجمع کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، عبدالله حسنی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی ۴ مهر در تجمع دانشگاهیان دانشگاه محقق اردبیلی در محکومیت هتک حرمت ساحت مقدس قرآن کریم و اهانت به ارزش های اسلامی و ملی با بیان اینکه این تجمع در جهت دفاع از حریم دین، قرآن و مکتب اهل بیت برگزار شده است، گفت: دشمنان بدانند ما همیشه پای دین هستیم.
وی با اشاره به شعار محوری امام حسین(ع) مبنی بر«هیهات منا الذله»، افزود: انسان های شایسته همواره با فرهنگ عاشورایی و مکتب اهل بیت(ع) تربیت یافته اند.
حسنی با بیان اینکه آنهایی که اقدام به فریب جوانان می کنند، خودشان نادان هستند، تصریح کرد: جوانان و دانشجویان ما باید صف خود را از صف دشمنان جدا کنند و گرفتار تفکر استکبار نشوند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه ما دانشگاهیان باید همیشه در میدان باشیم، خاطرنشان کرد: مبادا کوچکترین فرصتی در اختیار دشمنان اسلام و نظام قرار دهیم.
پایان خبر



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 1197 بار   |   دفعات چاپ: 51 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر