با دریافت 650 مقاله؛ سومین کنفرانس بینالمللی صیانت از محیطزیست و دومین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند به پایان رسید
سومین کنفرانس بینالمللی و ششمین کنفرانس ملی صیانت از منابع طبیعی و محیطزیست و دومین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند در دانشگاه محقق اردبیلی به کار خود پایان داد.

به گزارش روابطعمومی دانشگاه، سید حبیب راضی مدیرکل محیطزیست و خدمات شهری سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور ۲۲ شهریور در مراسم اختتامیه این کنفرانس تشریح کرد: روزانه ۵۵ هزار تن پسماند در کشور تولید میشود که ۴۵ هزار تن آن شهری و ۱۰ هزار تن پسماند روستایی است.
وی با بیان اینکه ۷۵ درصد پسماند عادی کشور مستقیماً دفن میشود، تشریح کرد: این دفع اصولی، مهندسی و بهداشتی نیست.
این مسئول با بیان اینکه ۱۰ درصد پسماندهای کشور تفکیک در مبدأ میشود، اضافه کرد: قانون سهم تفکیک از مبدأ در کشور را ۲۸ درصد مشخص کرده است.
مدیرکل محیطزیست و خدمات شهری سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور اضافه کرد: ۶۵ درصد پسماند تولیدی در کشور تر و ۳۵ درصد پسماند خشک است.
راضی با بیان اینکه عدم ورود بخش خصوصی به حوزه پسماند یکی از چالشهای پیش روی مدیریت پسماند است، ادامه داد: چالش دیگر این است که ساختار مناسب در سطح ملی، استانی و محلی وجود ندارد.
دکتر داود سیفزاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی هم در این مراسم با بیان اینکه موضوع محیطزیست و منابع طبیعی موضوع مهمی است، گفت: علیرغم تمام تلاشها وضعیت کنونی حفاظت از محیطزیست و منابع طبیعی در جهان مناسب نیست.
وی اضافه کرد: علیرغم اینکه با چالشها و معضلات مواجه هستیم، علم و نبوغ بشر بر این چالشها بالاخره غلبه خواهد کرد.
دکتر مهدی معمری دبیر علمی همایش هم گفت: در مجموع ۶۵۰ مقاله به دو همایش صیانت از منابع طبیعی و محیطزیست و مدیریت سبز پسماند ارسال شده بود.
وی تصریح کرد: ۵۲۳ مقاله بهصورت پوستر و ۷۸ مقاله بهصورت شفاهی پذیرش شده و ۴۹ مقاله هم رد شد.
یادآور میشود در پایان از مقالات برتر و عوامل اجرایی تجلیل شد.
انتهای پیام
********************************************
دفعات مشاهده: 420 بار |
دفعات چاپ: 40 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر