روابط عمومی

EN | AR |

طی احکام جداگانه از سوی سرپرست دانشگاه انجام گرفت: انتصاب سرپرستان معاونت اداری و مالی، دبیرخانه هیات اجرایی جذب هیات علمی و مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی دانشگاه محقق اردبیلی

طی احکام جداگانه از سوی سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی، سرپرستان معاونت اداری و مالی، دبیرخانه هیات اجرایی جذب هیات علمی و مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی این دانشگاه منصوب شدند.
دکتر اسماعیل چمنی سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی ۸ مرداد در مراسم تکریم معاون اداری و مالی و روسای دبیرخانه هیات اجرایی جذب هیات علمی و مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی و معارفه سرپرستان جدید این حوزه ها با اشاره به حضور جوانان در پست های مدیریتی دانشگاه، گفت: حضور جوانان متخصص در بدنه سیستم مدیریتی دانشگاه باعث می شود تا این افراد توانمندی خود را نشان داده و موجبات پیشرفت دانشگاه و کشور را فراهم آورند.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب به استفاده از ظرفیت جوانان مومن، انقلابی و جهادی تاکید کرده اند، افزود: ما نیز در تحقق این بیانیه از توانمندی جوانان مومن و متخصص برای اعتلای دانشگاه استفاده خواهیم کرد.
چمنی با بیان اینکه نیروهای جوان در کنار نیروهای پیشکسوت فعالیت خواهند کرد، تصریح کرد: با تمام توان نیازهای دانشگاه و همکاران را رفع خواهیم کرد و دانشگاه را به یک  دانشگاه توانمند تبدیل خواهیم کرد.
دکتر داود سیف زاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه تغییرات مدیریتی در بدنه یک سیستم لازم است، گفت: ارتباط میان دانشگاه و خارج از دانشگاه طی سال های اخیر دارای برکاتی برای دانشگاه بوده است.
وی افزود: سرپرست جدید مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی دانشگاه نیز فردی جوان، اخلاق مدار و متخصص در حوزه صنایع، نفت و فولاد است که امید می رود منشا خیر برای دانشگاه باشد.
دکتر تقی اکبری سرپرست معاونت اداری و مالی دانشگاه محقق اردبیلی ضمن تقدیر از حسن اعتماد سرپرست دانشگاه به وی، گفت: معاونت اداری و مالی دانشگاه یکی از ستون های اصلی دانشگاه است.
وی با بیان اینکه برنامه راهبردی سرپرست دانشگاه اخلاق مداری و تحول گرایی است، افزود: تحول زمانی رخ می دهد که فرآیندها تغییر یابد.
اکبری با بیان اینکه هر سازمان دارای یک پازل بوده و افراد در بخش های مختلف این پازل قرار می گیرند، تاکید کرد: ما نیز در حوزه معاونت اداری و مالی از افراد تحول گرا برای تحقق برنامه ها استفاده خواهیم کرد.
دکتر معرفت سیاه کوهیان معاون سابق اداری و مالی دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه همکاران با تجربه و متخصص این حوزه به صورت شبانه روزی فعالیت می کنند، گفت: ما در دانشگاه همه با هم همکار و یک خانواده هستیم و باید دست به دست هم دهیم و برای اعتلای دانشگاهمان تلاش کنیم.
دکتر جعفر سلمان زاده سرپرست دبیرخانه هیات اجرایی جذب هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی ضمن تقدیر از حسن اعتماد سرپرست دانشگاه به وی، گفت: ایجاد وفاق و همدلی در دانشگاه بسیار مهم و تاثیرگذار است.
دکتر مهدی اسکندرزاده اصل سرپرست مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه جامعه و صنعت اصل بوده و دانشگاه ابزاری برای کمک به جامعه و صنعت است، گفت: باید تلاش کنیم با علم و تکنولوژی به روز بتوانیم جامعه و صنعت را ارتقا دهیم.
وی با بیان اینکه ارتباط صنعت را با تاکید بر سیستم دانشگاهی پیش خواهیم بود، افزود: توسعه استان های محروم کشور همچون اردبیل را بر مبنای انتقال تکنولوژی های دانش بنیان پیگیر خواهیم بود.
دکتر مهدی داوری رئیس سابق مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه طی ۱۰ سال اخیر ۲۰۳ طرح بین سازمانی در دانشگاه انجام شده است، گفت: تاسیس مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی، ارائه درس مبانی کارآفرینی، راه اندازی سامانه صدور آنلاین گواهی از جمله اموری است که برای اولین بار انجام شده است.
گفتنی است در ادامه احکام دکتر تقی اکبری به عنوان سرپرست معاونت اداری و مالی، دکتر جعفر سلمان زاده به عنوان سرپرست دبیرخانه هیات اجرایی جذب هیات علمی و دکتر مهدی اسکندرزاده اصل به عنوان سرپرست مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی دانشگاه محقق اردبیلی اعطا و با اهدای لوح از خدمات دکتر معرفت سیاه کوهیان، دکتر مهدی محب الدینی و دکتر مهدی داوری تجلیل به عمل آمد.
پایان خبر



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 1031 بار   |   دفعات چاپ: 115 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر