همایش «وحید آفاق» در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد
به مناسبت هفته اردبیل، همایش «وحید آفاق» در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.
.JPG)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اسماعیل چمنی سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی ۳ مرداد در این مراسم گفت: پایه گذاری شیعه به عنوان دین رسمی کشور به نوعی در اردبیل و در زمان صفویه انجام شده است که این مساله باعث افتخار است.
وی با اشاره به انجام کارهای بزرگ و شکوفایی کشور در دوره صفوی تصریح کرد: باید دست به دست هم بدهیم تا تاریخ، هویت و بزرگان استان را به جامعه ملی و بین المللی بشناسانیم.
دکتر سید سلمان صفوی رئیس آکادمی مطالعات ایرانی لندن در ارتباط مجازی با این مراسم با اشاره به وجه تمایز عرفان شیخ صفی الدین اردبیلی با عرفای همزمان خود تشریح کرد: شیخ صفی الدین اردبیلی در عرفان اجتماعی خود به دنبال ساختن جامعه بر اساس تعالیم اسلامی بود.
وی افزود: منافع شخصی در عقلانیت عرفانی جایی ندارد بلکه به دنبال رشد جامعه است.
دکتر غلامرضا اعوانی رئیس مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران هم در این مراسم گفت: ایران متحد در دوره صفویه به وجود آمد.
این فیلسوف ادامه داد: تشیع برای اولین بار در زمان صفویه به جایگاه واقعی خود رسید.
دکتر محمد صدوقی سها فیلسوف و عرفانپژوه هم گفت: شبیه به اردبیل را در کشور سراغ نداریم زیرا افراد با تفکرات متعدد در آن زندگی می کرده اند.
در این همایش از کتابهای «مکتب عرفان اجتماعی شیخ صفیالدین اردبیلی» و «عرفان ثقلین» که توسط دکتر سید سلمان صفوی رئیس آکادمی مطالعات ایرانی لندن تألیف شده است، رونمایی شد.
پایان خبر
دفعات مشاهده: 535 بار |
دفعات چاپ: 61 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر