سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی در دیدار با کارکنان پارک علم و فناوری: آماده همکاری با پارک علم و فناوری برای توسعه استان هستیم
سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی گفت: آماده همکاری با پارک علم و فناوری برای توسعه استان اردبیل هستیم.
به گزارش روابطعمومی دانشگاه، دکتر اسماعیل چمنی ۲۲ تیرماه در دیدار با رئیس و کارکنان پارک علم و فناوری استان با بیان این مطلب افزود: برای توسعه استان بهخصوص در حوزه علم و فناوری باید بیشازپیش تلاش کنیم.
وی با بیان اینکه پیشرفت استان برای هر یک از هم استانیها مایه فخر و مباهات است، تصریح کرد: دانشگاه و پارک علم و فناوری بهمانند دو برادر هستند که باید در کنار هم برای توسعه علم و فناوری تلاش و برنامهریزی کنند.
دکتر حبیب ابراهیمپور رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل هم در این دیدار گفت: پارک و دانشگاه باید در کنار هم برای توسعه اقتصاد دانشبنیان تلاش کنند.
وی بیان کرد: مجوز پردیس علم و فناوری دانشگاه محقق هم اخذ شده است که در این زمینه باید بر اساس آییننامه پردیسها همکاری دوجانبه و نزدیکی داشته باشیم.
انتهای خبر
دفعات مشاهده: 311 بار |
دفعات چاپ: 51 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر