کارگاه آموزشی نظام ایدهها و نیازها در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد
کارگاه آموزشی «نظام ایدهها و نیازها» (سامانه نان) ویژه اعضای هیئتعلمی در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.
.JPG)
به گزارش روابطعمومی دانشگاه، دکتر داود سیفزاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی در این کارگاه گفت: سامانه نان در سطح وزارت علوم مطرح و مورد تأیید قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: برای برقراری ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت تعدادی سامانه وجود دارد اما سامانه نان بهنوعی همهشمول است.
دکتر مهدی داوری مدیر مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی دانشگاه محقق اردبیلی هم گفت: سامانه نان دارای سه مرحله ارائه ایده و نیاز، محصول و اشتغال دانشبنیان است.
وی با تاکید بر اهمیت این نظام در قوانین بالادستی و تاکید وزارت عتف و شورای عالی انقلاب فرهنگی بر پیاده سازی این نظام اضافه کرد: مدیریت جامع علم و دانش مطابق با نقشه جامع علمی کشور، عدالت پژوهشی، نیازسنجی و نیازآفرینی، افزایش بهرهوری، توسعه اقتصاد دانش بنیان، حمایت از نخبگان و تولید دانش بنیان و تقویت ارتباط صنعت و جامعه با دانشگاه از اهداف کلان سامانه نان است.
داوری ضمن دعوت اساتید به ارایه ایده متناسب با نیازهای مطرح شده در سامانه برای اجرا در قالب طرح های پژوهشی یا پایان نامه ها، ایجاد طوفان فکری در کمک به حل مسائل کشور، ارتباط با ساختار سیستم ثبت اختراعات و بورس ایده، انجام تحقیقات نیازمحور، آگاهی، اولویتبندی و طبقهبندی نیازهای واردات، افزایش اعتماد صنعت، دولت و جامعه به علم و دانش و تدوین نظاممند و پویای اولویتهای تحقیقاتی را از جمله برآیندهای این سامانه برشمرد.
رییس مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی در این کارگاه، شیوهنامههای اجرایی "طرح دستیار فناوری، دستیار پژوهشی، سند الزامات هدفمندسازی پایاننامهها و رساله های تحصیلات تکمیلی، فرصت مطالعاتی اساتید در جامعه و صنعت و سامانه ساتع" را ارائه کرد.
دفعات مشاهده: 310 بار |
دفعات چاپ: 32 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر