به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی؛ همایش خادمان راهیان نور دانشجویی استان اردبیل برگزار شد
همایش خادمان راهیان نور دانشجویی استان اردبیل به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی دانشگاه، دکتر عزیز حبیبی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی و فرمانده قرارگاه مرکزی راهیان نور دانشجویی استان اردبیل ۸ خرداد در این همایش گفت: دفاع مقدس یک سرمایه عظیم است که باید آن را به نسلهای آینده منتقل کنیم.
وی با بیان اینکه برنامههای روایتگری به انتقال خاطرات و ارزشهای انقلابی میپردازد، تصریح کرد: به فرموده مقام معظم رهبری، راهیان نور یک فناوری و یک حرکت عظیم است که باید قدر آن را دانست.
عظیم ابراهیمپور از روایتگران دوران دفاع مقدس هم با بیان اینکه جبهه حق و باطل از زمان خلقت انسان بوده است، تصریح کرد: نشانه موجودیت ما، مقابله با جبهه باطل تا زمان ظهور است.
وی اضافه کرد: مدل جنگیدن ما در دنیا مدل جدیدی بود، مدل تن در برابر تانک که جز با تفکر انقلابی نمیشد با این تفکر از کشور و ولایت دفاع کرد.
در این همایش از عوامل اجرایی راهیان نور دانشجویی جنوب کشور تجلیل شد.
پایان خبر
دفعات مشاهده: 408 بار |
دفعات چاپ: 42 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر