روابط عمومی

EN | AR |

رئیس هسته پژوهشی کدگذاری، رمزنگاری و پردازش تصویر دانشگاه: کارگاه «آشنایی با شبکه‌های عصبی و یادگیری» در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

رئیس هسته پژوهشی کدگذاری، رمزنگاری و پردازش تصویر دانشگاه محقق اردبیلی از برگزاری کارگاه آموزشی «آشنایی با شبکه‌های عصبی و یادگیری عمیق» در این دانشگاه خبر داد.
به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه، دکتر احمد یوسفیان دارانی ۲ خرداد با اعلام این خبر افزود: این کارگاه با حضور اساتید دانشکده، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان در کارگاه آمار شروع شده و به مدت ۱۰ جلسه ادامه پیدا خواهد کرد.
وی با بیان اینکه در این کارگاه به معرفی شبکه‌های عصبی مصنوعی پرداخته شده و شرکت‌کنندگان با انواع این شبکه‌ها  آشنا می‌شوند، اضافه کرد: آشنایی با فرایند کلی یادگیری، آشنایی با مفاهیم و روش‌های یادگیری ماشین و تاریخچه آن، آشنایی با انواع داده‌ها، مفاهیم کامل شبکه عصبی و یادگیری عمیق و پیاده‌سازی شبکه‌های عصبی چندلایه و کانولوشنی از جمله سرفصل‌های این دوره است.
رئیس هسته پژوهشی کدگذاری، رمزنگاری و پردازش تصویر دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: آشنایی با شبکه‌ها و معماری‌های معروف، آشنایی با مفاهیم و تکنیک‌های آموزش مدل‌های یادگیری عمیق، آشنایی با Transfer Learning، روش‌های Data Augmentation و انواع لایه‌های شبکه‌ها مانند Dropout، Pooling، BachNormalization  و غیره، بررسی مسئله طبقه‌بندی اعداد دست‌نویس فارسی و آشنایی با معماری GAN از دیگر سرفصل‌های این کارگاه است.
یادآور می‌شود کارگاه «آشنایی با شبکه‌های عصبی و یادگیری» توسط هسته پژوهشی کدگذاری، رمزنگاری و ویرایش تصویر و گروه آموزشی ریاضیات و کاربردها دانشگاه برگزار می‌شود.
پایان خبر



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 502 بار   |   دفعات چاپ: 39 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر