روابط عمومی

EN | AR |

استاد مشاور انجمن نجوم دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد: برگزاری جشنواره نقاشی نجومی در دانشگاه


استاد مشاور انجمن نجوم دانشگاه محقق اردبیلی گفت: در راستای برنامه‌های ترویجی هفتهٔ جهانی نجوم، جشنواره‌ای برای اولین‌بار در سطح ملی با عنوان «جشنواره نقاشی نجومی» در این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه، سالار عباسوند با اعلام این خبر افزود: هدف از این جشنواره کشف دانش‌آموزان مستعد که استعدادهای هنری تلفیقی از علم نجوم دارد، بود زیرا نقاشی بخش مهمی از رشد دانش‌آموزان را تشکیل می‌دهد.
وی ادامه داد: در اولین دوره جشنواره بیش از ۱۴۰ اثر از اقصی‌نقاط کشور  بدون محدودیت سنی دریافت کردیم که هرکدام یک اثر ماندگار و ارزشمند محسوب می‌شود.
عباسوند بیان کرد: داوری آثار برگزیده جشنواره توسط دکتر حسام حسن‌زاده عضو هیئت‌علمی گروه هنر دانشگاه محقق اردبیلی انجام شد که با بررسی دقیق آثار از نظر هنری و روان‌شناختی نقاشی کودکان، ۸ اثر به‌عنوان آثار برگزیده انتخاب شد.
وی اضافه کرد: فعالیت‌های معدودی مانند نقاشی کردن وجود دارد که می‌تواند قوه تخیل کودکان و نوجوانان را فعال کند و به او کمک می‌کند تا تحلیل بصری را از فضاهای روزمره انجام دهد و از طرف دیگر نقاشی‌های علمی - تخیلی، ترسیمی از ذهن فعال کودک و نحوهٔ فکرکردن او است.
لازم به ذکر است این جشنواره به همت انجمن نجوم و با همکاری انجمن هنر دانشگاه محقق اردبیلی در مرکز نوآوری دانشگاه محقق اردبیلی به مدت سه روز برگزار شد.
پایان خبر




CAPTCHA
دفعات مشاهده: 604 بار   |   دفعات چاپ: 91 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر