روابط عمومی

EN | AR |

کسب رتبه نخست رویداد اینوتکس توسط دانشجوی دانشگاه محقق اردبیلی


سمیرا نعمت‌زاده دانشجوی دکتری رشته مکانیزاسیون کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی و مسئول هسته نوآور «فرتاک ناژو» مستقر در مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی توانست رتبه نخست را در رویداد اینوتکس از آن خود کند.
به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه، رویداد اینوتکس پیچ، به‌عنوان آخرین رویداد سال ۲۰۲۲، اول اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ به میزبانی شهر ارومیه برگزار شد که در آن شرکت‌کنندگانی از استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی با یکدیگر به رقابت پرداختند.
 از بین ۴۸ تیم ثبت‌نام‌کننده، ۲۱ تیم به مرحله ارائه نهایی راه یافتند و ازاین‌بین ۳ تیم از هر استان منتخب شدند که تیم فرتاک ناژو با ایده  Refood (جیره غذایی دام و طیور و آبزیان حاصل از پسماندهای بازیافت شده) توانست به‌عنوان تیم منتخب استان اردبیل انتخاب شده و همچنین باتوجه‌به حدنصاب نمرات کسب شده، توانست بالاترین رتبه را از بین سه تیم منتخب کسب کند و در رتبه اول رویداد اینوتکس پیچ شمال غرب قرار گیرد.
ایده مذکور در راستای جهت‌دهی پایان‌نامه‌های مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه محقق اردبیلی بر پایه نیاز اساسی این استان در جهت مدیریت و استفاده از پسماندهای غذایی دانشگاهی شکل‌گرفته است و در ادامه فعالیت تیم «فرتاک ناژو»، قرار است راستای تحقیقاتی به سمت مدیریت پسماند غذایی استان و کشور هدایت شود.
پایان خبر



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 419 بار   |   دفعات چاپ: 49 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر