رئیس مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد: افزایش بیش از ۶۰ درصدی اعتبار قرارداد طرح های پژوهشی بین سازمانی دانشگاه محقق اردبیلی
رئیس مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی دانشگاه محقق اردبیلی از افزایش بیش از ۶۰ درصدی اعتبار قرارداد طرح های پژوهشی بین سازمانی دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن خبر داد.

دکتر مهدی داوری ۳۱ فروردین در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه گفت: در بخش ارتباط علمی با جامعه با بیش از ۶۰ سازمان، اداره و شرکت تفاهم نامه همکاری های علمی و پژوهشی امضا شده و حاصل آن، انعقاد ۲۷۲ مورد قرارداد طرح پژوهشی بین سازمانی با اعتبار بالغ بر ۸۸ میلیارد ریال است.
وی با اشاره به افزایش بیش از ۶۰ درصدی اعتبار قرارداد طرح های پژوهشی بین سازمانی در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال مشابه قبل از آن، افزود: اعتبار قرارداد طرح بین سازمانی با دستگاه های اجرایی و واحدهای تولیدی در یک سال اخیر بیش از ۱۶ میلیارد ریال بوده است.
داوری از انتخاب چهار طرح بین سازمانی دانشگاه به عنوان طرح برگزیده کشوری و سه نفر از همکاران به عنوان اعضای هیات علمی برتر در حوزه ارتباط با صنعت و جامعه در دو سال اخیر از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خبر داد و اثربخشی اساتید دانشگاه را در عرصه های علمی قابل توجه دانست.
رئیس مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی دانشگاه محقق اردبیلی ضمن اشاره به شرکت ۵۴ نفر از اعضای هیأت علمی در فرصت مطالعاتی اساتید در صنعت و جامعه مطابق شیوه نامه وزارتی، از اتمام دوره ۳۸ نفر از همکاران خبر داد و اظهار امیدواری کرد: این دوره ها در افزایش ارتباط بین دانشگاه و جامعه و آشنایی اساتید با مشکلات جامعه و صنعت و نقش آفرینی دانشگاهیان در حل مسائل جامعه و صنعت و نیز افزایش پروژه های تقاضامحور و پایان نامه ها و رساله های نیازمحور نقش مؤثری داشته باشد.
وی ضمن اشاره به آغاز به کار مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی، یکی از مأموریت های مرکز فوق را همکاری در تأمین نیروی انسانی متخصص واحدهای تولیدی استان از بین فارغ التحصیلان دانشگاه عنوان کرد و یادآور شد: طی دو سال اخیر، با امضای تفاهم نامه و هماهنگی های لازم، بیش از ۴۰۰ نفر از دانش آموختگان دانشگاه به ۱۲ واحد صنعتی استان از جمله آرتاویل تایر، گروه صنعتی آرتا، آرتا جوجه سبلان، امید فارمد پارسیان و الکترونیک پردازش سبلان معرفی و حدود ۱۰۰ نفر از بین آنان جذب شده است.
داوری با اشاره به اقدامات دیگر مرکز در بخش کارآفرینی، گفت: درس دو واحدی مبانی کارآفرینی در چند سال اخیر با همکاری معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و دانشکده ها ارائه شده که با استقبال خوب دانشجویان روبرو شده و در ۱۴ نیمسال تحصیلی گذشته، در مجموع ۲ هزار و ۲۰۵ دانشجو در قالب ۵۴ کلاس این درس اختیاری را انتخاب کرده اند.
رئیس مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی دانشگاه محقق اردبیلی برگزاری کارگاه ها و وبینارهای آموزشی را جزو سایر برنامه های مرکز در راستای ترویج فرهنگ کارآفرینی و آشنایی دانشجویان با روش های کسب و کار عنوان کرد و ارائه مشاوره های کارآفرینی و فرصت های شغلی به دانشجویان در بستر سامانه ساجد را از برنامه های پیش رو معرفی نمود.
داوری با اشاره به رسالت خطیر دانشگاه ها و مراکز علمی در تحقق شعار سال با عنوان«تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین» بر گسترش برنامه های مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی در راستای کمک به افزایش کمّی و کیفی تولید مبتنی بر علم و پژوهش و تقویت اقتصاد دانش بنیان با همکاری سایر واحدها و به ویژه توجه خاص اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی تأکید کرد.
رئیس مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی دانشگاه محقق اردبیلی اجرای طرح های پژوهشی کاربردی مورد نیاز واحدهای تولیدی و سوق دادن پایان نامه های تحصیلات تکمیلی به سمت نیازهای جامعه و صنعت، فرصت مطالعاتی اساتید در جامعه و صنعت، ارائه مشاوره های علمی و تخصصی به صنایع و کشاورزی، آشنایی دانشجویان با روش های کسب و کار، ارتقای فعالیت های پژوهشکده ها و هسته های پژوهشی و تمرکز بیشتر در تأمین نیروی ماهر واحدهای تولیدی پس از آموزش های مهارتی لازم را در کنار فعالیت های مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری در راستای توسعه واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان به عنوان رئوس برنامه های دانشگاه عنوان کرد.
وی با تاکید بر این مهم که راهکار اساسی برای حمایت از اقتصاد دانش بنیان در کشور، تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه و حرکت در راستای برنامه دانشگاه های نسل چهارم است، از واحدهای تولیدی خواست که نیازهای علمی و پژوهشی خود را به دانشگاه بسپارند تا قابلیت های دانشگاه روی نیازهایی که ضرورت و کارایی بیشتری دارند، متمرکز شود.
داوری لزوم همراهی کامل دانشگاه و جامعه علمی با نظام ایده ها و نیازها(نان) که با هدف تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت، کمک به اقتصاد دانش بنیان و تولید اشتغال آفرین در سطح کشور در حال پیاده سازی است را یادآور شد و ابراز امیدواری کردک با مشارکت همه جانبه اعضای هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه، شاهد ارتقای نقش محوری دانشگاه در تمام ابعاد علمی، تکنولوژیکی و فرهنگی جامعه و تحقق اهداف مد نظر مقام معظم رهبری در نامگذاری سال جدید باشیم.
پایان خبر
دفعات مشاهده: 365 بار |
دفعات چاپ: 48 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر