روابط عمومی

EN | AR |

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل: ازدواج مورد تاکید بزرگان دین است

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی گفت: ازدواج یک سنت حسنه است که موردپسند پروردگار عالمیان و مورد تاکید بزرگان دین بوده و همچنین مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی سبک زندگی اسلامی را تاکید قرار داده‌اند.
به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالله حسنی در اختتامیه برگزاری کارگاه آماده‌سازی مشاورین ازدواج دانشجویی در دانشگاه محقق اردبیلی تصریح کرد: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل، بحث تسهیل ازدواج دانشجویان را شروع کرده است و برنامه‌های مؤثری نیز در این راستا اجرا می‌شود.
وی ادامه داد: ۴۲۵ نفر در استان اردبیل امسال برای ازدواج دانشجویی ثبت‌نام کرده‌اند که بعد از جشن ازدواج آنها را به مشهد مقدس اعزام خواهیم کرد تا زندگی مشترک خودشان را در جوار حرم علی بن موسی‌الرضا (ع) آغاز کنند.
حسنی گفت: جهت تسهیل در امر ازدواج جوانان دو کار بزرگ صورت‌گرفته است که یکی از آن‌ها بحث آموزش و آماده‌سازی مشاورین و واسطین ازدواج است که با مشارکت بیش از ۱۰۰ نفر از واسطین، مشاورین و دانش‌آموختگان رشته‌های مرتبط این کارگاه‌ها برگزار شد.
وی افزود: ۵۰ نفر از نیروهای دانشگاهی و حوزوی دوره‌های آموزشی واسطین ازدواج را طی کردند و بیش از ۵۰ نفر نیز کارگاه آموزشی مشاورین ازدواج را سپری کردند که امیدواریم این دوره‌ها نقش مفیدی را در راستای تسهیل ازدواج در دانشگاه‌ها ایفا کند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی تصریح کرد: علاوه بر کارهای مؤثری که دانشگاه در راستای تحقق ازدواج آسان انجام می‌دهد، نیاز است تا خانواده‌ها نیز در همین راستا کمک‌حال باشند.
رضوان باقلاچی مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل نیز با اشاره به رتبه نامناسب استان اردبیل در حوزه آسیب‌های اجتماعی در سال گذشته، علی‌الخصوص بالا بودن آمار طلاق عنوان کرد: امسال در آمار اولیه شاهد بهبود یک پله‌ای در بحث طلاق بوده‌ایم اما به‌هیچ‌عنوان رضایت‌بخش نیست و بایستی در راستای بهبود هرچه بیشتر آمار تلاش کنیم.
وی ادامه داد: آسیب‌های اجتماعی یکی از موضوعاتی است که مقام معظم رهبری حساسیت ویژه‌ای روی آن داشته و جلسات بررسی آسیب‌های اجتماعی را شخصاً برگزار می‌کنند.
باقلاچی تشریح کرد: در خصوص ازدواج و طلاق تحقیقات و پژوهش‌هایی صورت‌گرفته اما به‌صورت منطقه‌ای بومی‌سازی نشده است، مثلاً در قسمتی از استان با مشکل بالا بودن سن ازدواج مواجه هستیم ولی در مناطق دیگری کودک‌همسری صورت می‌گیرد که بایستی این موضوعات با تفکیک منطقه به منطقه مورد بررسی قرار گیرد و نمی‌توان یک نسخه واحد را برای کل استان به کار برد.
وی تصریح کرد: ما فرهنگ و الگوی فرهنگی مشخصی داریم و بایستی آن را ترویج کنیم و آنچه که اکنون با آن مواجهه هستیم تهاجم فرهنگی است به‌گونه‌ای که غرب می‌خواهد به شیوه‌های گوناگون آن الگوها و فرهنگ اصیل را از جامعه ما بگیرد و فرهنگ و الگوهای ناشایست و نامناسب غربی را در جامعه ما جایگزین کند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل خاطرنشان کرد: همه باید در کنار هم در راستای ترویج فرهنگ ایرانی و اسلامی تلاش کنیم و نگذاریم در این حوزه کم‌کاری صورت گیرد.
گفتنی است؛ کارگاه‌های آماده‌سازی واسطین و مشاورین ازدواج دانشجویی به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل و با مشارکت وزارت کشور با حضور اساتید برجسته برگزار و به شرکت‌کنندگان گواهی‌نامه اعطاء شد.



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 476 بار   |   دفعات چاپ: 60 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر