روابط عمومی

EN | AR |

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: آزادگان اسوه های صبر و استقامت هستند

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: آزادگان اسوه های صبر و استقامت هستند.
دکتر عزیز حبیبی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در مراسم تجلیل از آزادگان این دانشگاه آزادگان را اسوه های صبر و استقامت دانست و گفت: آزادگان در دوران هشت سال دفاع مقدس با رشادت های بی نظیر خود از خاک و کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دفاع کردند.
حجت الاسلام والمسلمین عبدالله حسنی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه همکاران آزاده، افتخاری برای دانشگاه هستند، افزود: این عزیزان مردانی از جنس شجاعت و استقامت هستند و در دوران اسارت سخت ‌ترین شرایط را متحمل شدند.
دکتر عباس فنی اصل فرمانده پایگاه مقاومت دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه آزادگان سرمایه نظام در خصوص دفاع از ارزش های انقلاب، خون شهدا و رساندن پیام شهدا به جامعه هستند، ادامه داد: انتظار آزادگان نیز این است که خط اصیل ایثارگری در جامعه رواج یابد.
گفتنی است در این مراسم از عزیز رحیمی و طاهر یحیوی همکاران آزاده بازنشسته تجلیل به عمل آمد.



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 492 بار   |   دفعات چاپ: 117 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر