روابط عمومی

EN | AR |

برگزاری وبینار «دولت کارآمد: چیستی، چرایی و چگونگی تحقق آن»

وبینار «دولت کارآمد: چیستی، چرایی و چگونگی تحقق آن» با سخنرانی دکتر حسین عبدالهی فر معاون بررسی و گفتمان‌سازی سازمان بسیج اساتید کشور در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.
به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه، معاون بررسی و گفتمان‌سازی سازمان بسیج اساتید کشور در این وبینار گفت: نگاه منظومه‌ای و هدفمند به مجموعه فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی پیرامون انتخابات ۱۴۰۰ نشان می‌دهد معظم‌له، هدف عاجل و غایی انتخابات را «کارآمدسازی دولت با تشکیل دولت کارآمد» می‌باشد.
دکتر حسین عبدالهی فر ادامه داد: یکی از اهداف اصلی انتخابات آینده شکل‌گیری دولت کارآمد می‌باشد که تنها راه رسیدن به آن حضور مردم در پای صندوق‌های رأی و انتخاب رئیس‌جمهور مطلوب است.
وی اضافه کرد: این هنر مردم ایران است که می‌توانند ظرف یک روز و با سرانگشتان خود گره مدیریتی حل مشکلات کشور را باز کنند که البته این هنرنمایی بدون توجه نخبگان کشور به انجام وظایف خود در تبیین چیستی، چرایی دولت کارآمد و چگونگی تحقق آن از منظر مقام معظم رهبری ممکن نیست.
معاون بررسی و گفتمان‌سازی سازمان بسیج اساتید کشور ادامه داد: دولت کارآمد دولتی است که بتواند به نیازهای کشور پاسخ مثبت دهد و کارآمدی بدون هماهنگی در سه ضلعی متوازی‌الاضلاع محقق نمی‌شود.
عبدالهی فر تصریح کرد: در رأس این مثلت «ایده و ایدئولوژی» قرار گرفته و ضلع دوم به «ساختار» و ضلع سوم نیز «کارگزار» است.
دکتر اسماعیل گلی مسئول بسیج اساتید دانشگاه و دبیر دفتر هم‌اندیشی استادان دانشگاه محقق اردبیلی هم گفت: پنجم اردیبهشت نیروهای نظامی آمریکا در صحرای طبس گرفتار طوفان شن شدند و عملیات آنها شکست خورد طوری که امام خمینی (ره) شن‌ها را مأمور خدا بیان کردند.
وی ادامه داد: بر اساس هم‌اندیشی با همکاران در شورای بسیج اساتید و دفتر هم‌اندیشی استادان تصمیم گرفته شد که سلسله وبینارهای آزاداندیشی پیرامون انتخابات ریاست‌جمهوری به مدت ۸ هفته در روزهای یکشنبه برگزار شود.
گفتنی است این وبینار توسط کانون بسیج اساتید و دفتر هم‌اندیشی استادان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد و وبینار با پرسش و پاسخ خاتمه یافت.
 
 



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 526 بار   |   دفعات چاپ: 154 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر