روابط عمومی

EN | AR |

هاشمی مجری پرس تی وی در دانشگاه محقق اردبیلی: مسلمان شدن من متأثر از انقلاب اسلامی است

مجری پرس تی وی گفت: مسلمان شدن من متأثر از انقلاب اسلامی است.
به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه، مرضیه هاشمی در نشست «افول هژمونی آمریکا» در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان این مطلب افزود: بعد از تأثیرپذیری از انقلاب اسلامی حدود ۲ و نیم سال مطالعه کردم و مسلمان شدم.
وی با بیان اینکه به مسلمان شدن و به جمهوری اسلامی ایران افتخار می‌کنم، تصریح کرد: بر خود وظیفه می‌دانم که به‌عنوان فردی که در آمریکا زندگی می‌کردم، واقعیت‌های این کشور را برای دانشجویان و جوانان بیان کنم.
هاشمی افزود: زمانی که انقلاب اسلامی ایران پیروز شد آمریکا در اوج قدرت بود و ایران هیچ چیزی نداشت و به‌مانند عربستان فعلی از آمریکا دستور می‌گرفت و به خواسته‌های آمریکا چشم می‌گفت.
مجری پرس تی وی با بیان اینکه ۶ شرکت بزرگ صاحب ۹۰ درصد رسانه‌های آمریکا است، ادامه داد: هدف این شرکت‌ها تصویرسازی مثبت از آمریکا و قدرتمند نشان‌دادن آن است به همین دلیل این رسانه‌ها ابتدا برای کودکان کارتون‌سازی کرده و سپس با ساخت سریال‌هایی کودکان و بزرگسالان را شستشوی مغزی می‌کنند.
دکتر عباس فنی اصل معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی هم گفت: وقتی صحبت از آمریکا می‌شود هدف یک مرز و کشور و محیط خاص نیست بلکه هدف شیوه برخورد است.
وی اضافه کرد: چه‌بسا از آمریکا فرد شایسته‌ای بیرون بیاید و چه‌بسا در کشور افراد خائنی بیرون بیایند.
فنی اصل ادامه داد: گاهی از محیط آن‌چنانی آمریکا انسان‌هایی بیرون می‌آیند که افتخار جامعه هستند و این توفیق الهی است.
گفتنی است این نشست به همت بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار شد و  نشست با پرسش و پاسخ به پایان رسید.
 



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 723 بار   |   دفعات چاپ: 201 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر